One Planet Orchestra

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

One Planet Orchestra

One Planet Orchestra – багатоінструментальний оркестр-бенд, що розсунув горизонти тем, які здатна осягнути українська музика. Знакові пісні гурту – це культурні висловлювання на теми змін клімату, глобального вимирання видів, урбанізації, бідності та боротьби за права.

Композиції One Planet Orchestra  позбавлені будь-якої плакатності, навпаки - це глибокі особисті переживання навколишнього світу, його краси і занепаду, пронизані потужною вірою у відродження.

Оркестр-бенд створено у сучасний спосіб: влітку 2016 року громадський активіст, засновник першого веганського кафе в Україні One Planet, ініціатор створення екологічної та зоозахисної ГО Єдина Планета Павло Вишебаба опублікував у фейсбуці допис, що він написав альбом для багатоінструментального гурту й запрошує музикантів приєднатись до нового колективу. Відгукнулись близько 50 музикантів різноманітного спрямування і після кастингу та репетицій було створено дивовижне поєднання академічних, джазових та інді-рок музикантів.

Після серії виступів на фестивалях, радіо і представлення гурту публіці One Planet Orchestra оголосили краудандингову кампанію і за кілька місяців стали першим українським гуртом якому вдалося зібрати кошти на альбом на вітчизняному спільнокошті. Слухачі фондували у запис понад 45 тисяч гривень.

Гурт занурився у запис дебютної платівки. Широка підтримка аудиторії дозволила записати твори на одній з найкращих студій в країні та видати альбом «Саме той час!» на лейблі «MOON Records».

Непросто підрахувати загальний склад One Planet Orchestra, оскільки лідер гурту Павло Вишебаба змінює формати в залежності від творчих завдань, можливостей концертного майданчика та особистої інтуїції. Загалом у його діяльності вже взяли і беруть участь близько 30 музикантів.

Дискографія

One Planet Orchestra
Руїни Бога (Single)

One Planet Orchestra Готуйся падати
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024