*Мята*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*Мята*

Юлія народилася в Києві 14 січня 1983 року.

Юлія навчалась у музичній школі-інтернат з класом бандури при консерваторії імені М. Лисенка, по закінченню якої вступила до музичного училища імені Р. Глієра на клас естрадного вокалу.

90-ті—2009
У 90-х роках співала у гурті «Слайдер/Символ».

На початку 2008 року Мята взяла участь у музичному фестивалі «Дископремія Хіт FM», де виконала кавер-версію пісні «Be my Lover» гурту «La Bouche». Оригінальну обробку пісні високо оцінив німецький співак «Haddaway» та навіть віддав власну «Дископремію» Мяті. Того ж року у травні вона виступила на фестивалі «Таврійські ігри». Крім того, вона була лауреатом конкурсів «Чорноморські ігри», «Азовські вітрила», «Боромля», та «Зірки на сцену».

28 січня 2009 року Мята презентувала свій перший альбом «Дикая», випущений під лейблом «Majors» (Sony BMG). Робота над альбомом тривала два роки — перша пісня була випущена ще 2007 року. До нього ввійшло десять основних пісень та одна акустична кавер-версія, яку вона виконувала на фестивалі «Дископремія Хіт FM». Автор пісні «Дикая» Євген Москаленко став саунд-продюсером альбому. До альбому також увійшли п'ять бонусних пісень від діджеїв 2SPECIAL та ML.-Key.

2009 року Мята отримала музичну радіопремію «Золотое ухо» від білоруського радіо «Альфа».

2018—дотепер

Мята на фестивалі в Дофіні, Канада (2018).
На початку 2018 року Мята разом із латвійським співаком Маркусом Ріва, записали спільну пісню «Не відпускай», яка стала першою дуетною роботою для них. У липні Мята взяла участь у записі гімну асоціації «Child.ua», який разом з іншими зірками представили на Фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії» у Одесі,[10] а вже у серпні вона виступила на 53-му Канадсько-Українському Національному Фестивалі у канадському місті Дофін.

У листопаді Мята презентувала музичне відео на п'ятий сингл «Там, де рай» з однойменного альбому. Режисерами стали Денис Маноха та Максим Шелковніков, які за ідею для відео взяли давньогрецький міф про Галатею та Пігмаліона.

7 грудня, в iTunes, відбувся реліз першого українськомовного альбому співачки «Там, де рай», випущений під лейблом «Moon». До нього ввійшло вісім основних та дві бонусних пісні, п'ять з яких вже були презентовані.

10 квітня 2019 року на концерті «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» Мята та Іван Наві представили дуетну пісню «Ти мене кохай». Телевізійний показ концерту відбувся 28 квітня на телеканалі «1+1», того ж дня відбулася прем'єра музичного відео на пісню, знятого режисером Юджином.


Виступ Мяти та Vanotek на церемонії нагородження M1 Music Awards 2019
Восени з концертною програмою «Ти мене кохай» вона відправилася у міні тур містами України. Під час туру Мята сольно презентувала англомовну пісню «Take Me» написану румунський діджей Vanotek. 4 жовтня на київському концерті вони виконали пісню в дуеті та представили музичне відео до неї.

*Мята* Знак
*Мята* Лелека
*Мята* Дельфіни [with ХАС]

30.04.2022

Нове життя "Лелеки" спровокував "Привид Києва"

Пісня "Лелека" отримала нове життя завдяки співачці М'яті. Мова про спільну роботу  команди музикантів та художників, яку творці присвятили тим, хто захищає небо над Україною, подекуди ціною власного життя. 

 

14.01.2022

Співачка Мята у свій День народження , на Старий, Новий рік, презентує свою нову пісню «Знак».

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024