*ЖЕНЯ ФОКІН*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ЖЕНЯ ФОКІН*

Він міг стати відомим тенісистом, натомість Женя Фокін поповнив ряди популярних випускників справжньою кузні вокальних кадрів училища ім. Глієра, з якого відомий виконавець і почав свою зоряну кар'єру.

1991 рік - участь і перемога на конкурсі «Teen Wave». А вже в наступному році - лауреат популярного фестивалю «Слов'янський базар». 1994 році - вихід дебютного кліпу на пісню «Де б ти не була», за яким послідував альбом «Фокін». А після виходу дебютної платівки з'явилася ідея створення першого вітчизняного бойз-бенду. Їм стала група «Чотири королі», лідером якої виступив Женя Фокін. І хоча успіх групи був приголомшуючий, Фокін все ж впевненіше почувався у сольному виконанні.

Другий раз Женя Фокін увірвався в український шоу-бізнес із піснею «Ти поруч». Важлива подія відбулася навесні 2007 року. Пісня миттєво стала хітом і повернула Фокіну колишню популярність. А вже в липні Женя дарує шанувальникам нову пісню, яку для нього написав Дмитро Клімашенко - «В радості і в розлуці». Композиція буквально «рве» не тільки ефіри радіостанцій і телеканалів, але нещадно - серця жінчиних прихильниць. 2007-й Женя завершив, як годиться, святково: подарувавши шанувальникам «Новорічну» пісню, і кліп.

У травні 2008-го вийшов альбом «В радості і розлуки» - друга сольна платівка популярного виконавця.

Сам Фокін зараз зайнятий творчою роботою, популярний виконавець готує матеріал до нового альбому. Влітку 2016- го співак випустив пісню «Лінія долі», а в жовтні порадував композицією «Осіння любов».

*ЖЕНЯ ФОКІН* Рушник

11.03.2024

Женя Фокін представляє пісню "Рушник", що вже стала класикою. Ця пісня — не просто музика, вона глибоко сповнена символізмом та емоціями.

"Рушник" — це не лише образ матері, але й символ життєвої долі, любові та згадки про дитинство. Женя Фокін передає всю теплоту та ніжність цієї композиції у своєму виконанні.

Приєднуйтесь до нас у подорожі через спогади та емоції за допомогою пісні "Рушник", доступної на улюблених музичних сервісах: https://bfan.link/jenia-fokin-rushnyk

Муз.: Платон Майборода

Сл.: Андрій Малишко

Design – NeNoy Production

(p) 2024 Moon Records

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024