Аrtists

TOBIZDA

OFFICIAL RESOURCES

TOBIZDA

Відома в Україні травесті-діва Монро та youtube-кріейтор Льоша Донцов об’єдналися у дует TOBIZDA заради майбутнього бенгеру “Я хочуТрамПамПа”.

Невгамовна Монро та Льоша Донцов (а разом дует TOBIZDA) вирішили продовжити спільну музичну творчість та записали нову пісню "Я Хочу ТрамПамПа". Прем'єра треку запланована на кінець червня. Але вже зараз інстаграмом почали ширитися вірусні рядки з пісні, в яких артисти у стьобній манері "проходяться" по сучасним музичним тенденціям.

“Наша музика - універсальні ліки від поганого настрою та мігрені”, - коментує Dontsov.

Підтримати кічеву історію пісні дует TOBIZDA вирішив зйомкою комедійного відео. Як видно зі сторіз, кліп буде максимально трешовим та "вирвиоковим", комічні перебільшенням по всім направленням (від одягу до танцювальних рухів).

“Для запису цього треку я брала майстер-клас у самої Мераї! Розумієте який рівень?!”, - у інтерв’ю відомій журналістці DOROTYE прокоментувала Невгамовна Монро.

Побачити та почути результат і куди саме хоче потрапити TOBIZDA - на прожарку до проєкту Рагулі чи стати "Наривом року" - оцініть і ви!

 

Discography

TOBIZDA
Новорічна (Single)

Video

TOBIZDA Я Хочу ТрамПамПа

News

16.07.2021

“Я Хочу ТрамПамПа” - комічна відеоробота та пісня від новоспеченого дуету TOBIZDA, у склад якого входить популярна телеведуча та блогерка Невгамовна Монро та медіа-продюсер та автор пісень DONTSOV.

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency