Аrtists

One Planet Orchestra

OFFICIAL RESOURCES

One Planet Orchestra

One Planet Orchestra – багатоінструментальний оркестр-бенд, що розсунув горизонти тем, які здатна осягнути українська музика. Знакові пісні гурту – це культурні висловлювання на теми змін клімату, глобального вимирання видів, урбанізації, бідності та боротьби за права.

Композиції One Planet Orchestra  позбавлені будь-якої плакатності, навпаки - це глибокі особисті переживання навколишнього світу, його краси і занепаду, пронизані потужною вірою у відродження.

Оркестр-бенд створено у сучасний спосіб: влітку 2016 року громадський активіст, засновник першого веганського кафе в Україні One Planet, ініціатор створення екологічної та зоозахисної ГО Єдина Планета Павло Вишебаба опублікував у фейсбуці допис, що він написав альбом для багатоінструментального гурту й запрошує музикантів приєднатись до нового колективу. Відгукнулись близько 50 музикантів різноманітного спрямування і після кастингу та репетицій було створено дивовижне поєднання академічних, джазових та інді-рок музикантів.

Після серії виступів на фестивалях, радіо і представлення гурту публіці One Planet Orchestra оголосили краудандингову кампанію і за кілька місяців стали першим українським гуртом якому вдалося зібрати кошти на альбом на вітчизняному спільнокошті. Слухачі фондували у запис понад 45 тисяч гривень.

Гурт занурився у запис дебютної платівки. Широка підтримка аудиторії дозволила записати твори на одній з найкращих студій в країні та видати альбом «Саме той час!» на лейблі «MOON Records».

Непросто підрахувати загальний склад One Planet Orchestra, оскільки лідер гурту Павло Вишебаба змінює формати в залежності від творчих завдань, можливостей концертного майданчика та особистої інтуїції. Загалом у його діяльності вже взяли і беруть участь близько 30 музикантів.

Discography

One Planet Orchestra
Ryiny Boga (Single)

Video

One Planet Orchestra Саме той час!
One Planet Orchestra Частина
One Planet Orchestra ПривітСвіт
One Planet Orchestra Як не любити | Lyric Video
One Planet Orchestra Готуйся падати

News

21.05.2020
29.04.2020
Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency