Аrtists

Liam Jalai

OFFICIAL RESOURCES

Liam Jalai

Liam Jalai (Мільонушкін Олексій Ігорович) - Hip-Hop / R&B виконавець і поет з України. Народився 15 березня 1983 року в Донецьку.

Переможець численних фестивалів в номінації кращий хіп-хоп виконавець року на Україні. Автор понад ста віршів, неодноразово номінований на здобуття національної літературної премії «Поет року».

«Soul Beat Clan» - 2000 - 2003 рр. автор текстів групи і виконавець.

2000 рік, Україна, Донецька область м Авдіївка. Четверо молодих людей познайомилися завдяки близьким музичним смакам і бажанням творити. Перші речитативи лягали на власноруч міксовані мінуса. Ближче до 2002 року «Soul Beat» встигли виступити в кількох найближчих містах, взяти участь в низці фестивалів обласного характеру. Приблизно до кінця 2003 група була розформована, а ще трохи пізніше з'явився новий склад «Докон».

«Докон» - 2005 - 2007 рр. автор текстів групи і виконавець.

Через деякий час, в 2005 році, народжується новий проект під назвою «Докон». У 2006 році група записує демо-альбом «Сила слова», деякі пісні з якого потрапляють на збірники таких лейблів, як Rap recordz (м.Москва) і Age music (м.Харків). Беруть участь в першому на той час фестивалі «Rap-music Donbass». В цьому ж році колектив виступає на фестивалі «Молода Хвиля» у Донецьку і в фіналі посідає перше місце в номінації «Краща реп-група». Не зупиняючись на досягнутому, «Докон» їде до Харкова на фестиваль «Вільний мікрофон» і здобуває перемогу. Потім група бере участь у фестивалі «Донбаська проба», де входить в п'ятірку кращих команд Донбасу. Не дивлячись на успішний розвиток творчого потенціалу, група «Докон» припиняє своє існування в 2007 році.

З 2008 року - сольна кар'єра.

Взяв участь у фестивалі «True rap fest». На Третьому Всеукраїнському Хіп-Хоп фестивалі «Донбаський Біт» в 2008 році, як сольний виконавець, взяв Гран-прі, а також виступав на одній сцені з такими грандами російського репу, як Карандаш, Каста, Гуф, Нигатив, Баста.

Трохи пізніше виграв конкурс, який проводила компанія «Ecko Unltd». За завданням конкурсу потрібно було скласти і виконати пісню про цей бренд молодіжного одягу. Після перемоги в конкурсі було запрошено виступити на ряді PR-заходів компанії в Києві.

Потім настав довгий період творчих експериментів, пошуку нового звучання і формату. Результатом цього став альбом "Пілігрим", який вийшов в кінці 2018 року.

На сьогоднішній день музикант працює над новим матеріалом і готує до випуску ряд синглів. Це автентична музика, яка несе в собі мотив людських почуттів і емоцій. Вона пронизана вірою в те, що світлий початок особистості кожного знайде шляхи самореалізації в сучасному хаотичному світі. Мелодії приваблюють своєю оригінальністю. Неповторний вокал забирає в світ гармонійних імпровізацій. Ліричні композиції чергуються з напористістю внутрішньої боротьби за високі ідеали вічного пілігрима мрії і правди.

Discography

Liam Jalai
Чекай весну (Single)

News

7.05.2021
19.05.2020
Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency