Аrtists

Zhenya i Katya

OFFICIAL RESOURCES

Zhenya i Katya

Video

Zhenya i Katya Женя і Катя - Втомлене місто
Zhenya i Katya Женя і Катя - Літаки
Zhenya i Katya Цілий світ
Zhenya i Katya Теплий дощ
Zhenya i Katya Поміж нами
Zhenya i Katya Скажи
Zhenya i Katya Чому
Zhenya i Katya Акустичний сет
Zhenya i Katya Світає
Zhenya i Katya Наша молодість

News

12.03.2024
«Якщо пообіцяєш мені», написаною у стилі романтичного інді фолку!
24.11.2023

 Довгоочікувана подія для шанувальників Жені і Каті – виходить їхній новий альбом "Між рядками". Це повноформатний альбом, який став результатом декількох років експериментів, самопошуку та творчого зрізу в їхній кар'єрі.

Останні роки музиканти активно випускали сингли, які дозволили їм експериментувати з різноманітним звучанням. "Між рядками" – це результат цього творчого етапу, де Женя і Катя поєднали свій досвід, емоції та переживання в кожній композиції.

Кожна пісня на альбомі – це окрема історія, виражена через музичний вимір. Вони розкривають своєрідний погляд на світ і поділ різноманітних переживань, які були присутні в їхньому житті. Женя і Катя вірять, що цей альбом стане для них та їхніх шанувальників важливою частиною творчого шляху. "Між рядками" – це не просто музичний продукт, але і вираз їхнього внутрішнього світу, який вони вирішили поділитися з глядачами.

Музиканти висловлюють щиру вдячність своїм прихильникам та слухачам за підтримку протягом усього творчого процесу. Вони впевнені, що мелодії "Між рядками" знайдуть відгук у серцях слухачів і залишаться з ними надовго

«Раді поділитись новим альбомом! Повноформатний альбом за довгий час. Останні роки ми випускали сингли, експериментували, пробували нове і вже звичне для нас, але відчули, що час підвести логічну лінію під даним етапом нашої творчості!

Кожна пісня особлива та має свою історію! У цей альбом ми вклали свій досвід, емоції, переживання! Сподіваємось, що наша музика вам сподобається і відгукнеться десь глибоко в серці! Будемо вдячні за вашу підтримку і дуже цінуємо ії!» - коментують виконавці. 

"Між рядками" доступний для прослуховування на усіх музичних платформах з 24 листопада. Женя і Катя запрошують всіх шанувальників взяти участь у цьому музичному подорожі та відкрити для себе нові глибини їхнього творчого світу.

Buy actor products
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency