Search
-- Catalogue
+ Films
DVD
+ Merch
*KOSMOPOLIS*
Матерія
Return to catalog
KOSMOPOLIS CD-R
*KOSMOPOLIS*
Матерія
moon records
DIGITAL
Про альбом

Треклист


 CD

1.Не про нас
2.Час пік
3.Ілюзії
4.Одні на двох
5.Дай мені
6.Все що нам треба
7.Больше чем
8.Хто зверху
9.Сделай громче
10.Міста за нами стежать

VINYL

MV 0026-1 VINYL 140 g/cm3 Marbled Purple

Side A

1.Не про нас
2.Час пік
3.Ілюзії
4.Одні на двох
5.Дай мені

Side B

6.Все що нам треба
7.Больше чем
8.Хто зверху
9.Сделай громче
10.Міста за нами стежать
11.Все що нам треба (Shumskiy Remix) [Ексклюзивно на вінілі cекретний бонус-трек]

KOSMOPOLIS - це троє молодиків, родом з маленького містечка під столицею, які в свої 20 записують сингли, альбоми і стрімко опиняються в головних рок-чартах. KOSMOPOLIS - це свіжа хвиля, яку так потребувала українська сцена.
Готувати свій дебютний альбом хлопці почали роком раніше, вже тоді три треки з майбутнього альбому були записані в демо версії і, в сирому вигляді, крутилися на кількох радіостанціях, але під іншою назвою. Пісні були готові, але необхідно було привести їх до більш якісного звучання. Тоді ж хлопці і опинилися на студії Bobina records, де в якості саунд продюсера виступив Дмитро Хомулко.
«Особисто для мене «МАТЕРІЯ»- це збірка спогадів. Кожен раз, коли я слухаю ту чи іншу пісню, я ніби включаю короткометражний фільм, який починається з написання першого рядка і закінчується натисканням кнопки «стоп» в студії звукозапису. - ділиться вокаліст Андрій Ярошенко, - Матерія - це сукупність сил, емоцій і ідей, кожна пісня - маленька історія з життя, реальний досвід і перший крок до великого початку».
Альбом готувався і обмірковувався досить довго але матеріалізувався в повноцінний лонгплей дуже швидко. «Якби не деякі збіги обставин і синхронізацій, цього альбому могло б і не бути, - каже фронтмен гурту Андрій Ярошенко.. - Але ось він вже викладений в мережі, скоро його можна буде потримати в руках і послухати в машині чи на програвачі».

 

Buy
KOSMOPOLIS CD-R
cd
150 грн.
vinyl
850 грн.
Add to shoping cart Shipping and payment
Discography, видео
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency