News
Следующая

Андріана випустила позитивний і танцювальний трек "Мої люди"

2023-11-09

На відміну від повільних та дещо сумних треків випущених Андріаною протягом року, співачка презентує дуже позитивну та танцювальну пісню «Мої люди». Пісня дуже актуальна в наш час, адже усі ми живемо в стані війни і в такий непростий для усіх період близькі люди та справжні друзі стають для нас ще ріднішими.

"Пісню для мене написала моя колега співачка TAYANNA, прослухавши їі буквально декілька разів, ми з моїм чоловіком та продюсером Володимиром одностайно прийняли рішення, що хотіли б мати такий трек у своєму репертуарі"- говорить Андріана.

На зйомки кліпу aртистка спеціально запросила не професійних акторів, а дійсно рідних для неї людей: чоловік, синочки, один з яких проживає за кордоном і зйомки відбулись завдяки Skype та тих друзів, які в її житті відіграють велику роль та кожен з них займає невеличку частинку її серця. Таким чином відеоробота «Мої люди», буде дійсно повністю відповідати її назві.

Також , важливим меседжем даної пісні є те, що усі ми повинні щоденно і щосекундно бути вдячні Нашим Найкращим ЗСУ, за кожен світанок, кожен прожитий день та за те, що наші рідні люди поряд з нами.

Пісня «Мої люди» стала перлиною в однойменному альбому співачки, реліз якого відбувається синхронно з прем‘єрою синглу. Також до альбому , який є шостим у доробку артистки, увійшли такі треки, як «Незнайомка», «Все мине», «Адреналін», «Неба мало», дві дуетні пісні з відомим блогером Pustovit «Не вміє кохати»та «Сумую», а також два ремікси на «Все мине» та «Сумую».

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency