News
Следующая

Нова хвиля українського пост-панку від Стас Ленин [Band]

2023-03-03

Стас Ленин [Band], пост-панк гурт з Одеси, з радістю оголошує про вихід свого останнього синглу "Оксамитовий", потужної та динамічної пісні, яка демонструє надзвичайний вокальний та музичний талант засновника та лідера гурту Стаса Леніна. 

Пісня "Оксамитовий" - це потужний трек, який поєднує в собі грубу енергію пост-панку з мелодією, що запам'ятовується і привертає увагу. Унікальний вокальний стиль Стаса Леніна, який варіюється від моторошно красивого до гортанного і грубого, ідеально доповнює інструментарій пісні.

Музика, яка була створена в українських підвалах протягом 2022-2023 років і підніме вам настрій хоча б на пару хвилин. Нова хвиля українського пост-панку та мікс гітарного гранжу з апофеозним руйнуванням танцювального панку. Гурт відзняв кінематографічний кліп і мультфільм, який віруситься у тік-ток, дозволяючи пост-панк-гранжу яскраво горіти у 2023 році. Пісня неодмінно сподобається шанувальникам пост-панку та альтернативної музики, а також усім, хто цінує чудові тексти пісень та виняткову музичну майстерність.

Щоб послухати "Оксамитовий" та інші чудові треки Стас Ленин [Band], будь ласка, відвідайте стрімінгову платформу за вашим вибором https://bfan.link/stas-lenin-oksamitoviy

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency