News
Следующая

Ri презентувала українську версію свого хіта "Золотії юнаки"

2024-03-25

Відома артистка Ri, творчий злет якої припав на 2000-ні роки, тріумфально повертається на українську музичну сцену. У минулому успішна модель і світська левиця, зірка професійного балету та переможниця численних конкурсів краси, Рі завжди була багатогранним талантом, раніше прикрашаючи як сторінки Playboy, так і екрани розважальних телепрограм. Маючи за плечима портфоліо зачаровуючих музичних кліпів та телевізійних виступів, Ri стала помітною фігурою в індустрії шоу-бізнесу.

Її хіт 2000-х " Майя каменных джунглей " ознаменував прорив у танцювальній музиці, поєднавши силу сучасної клубної культури з глибиною філософії нью-ейдж. Ri стала першою, хто об'єднав ці елементи в єдиний музичний шедевр. Зараз вона представляє українську версію свого хіта 2007 року " Золотії юнаки ".

Ri каже, що в музиці вона знаходить розраду, і її життя зараз наповнене сенсом, як ніколи раніше. Своїм новим синглом та відеокліпом до нього Ri запрошує слухачів приєднатися до подорожі, яка оспівує енергійність та сутність молодості. Трек обіцяє захопити серця слухачів своїми проникливими мелодіями та текстами, що спонукають до роздумів.

З її непохитною пристрастю до музики та оновленим усвідомленням цілей, Ri знову зачаровує слухачів, доводячи, що її талант не має меж. Україномовний Реліз “Золотії юнаки" знаменує собою значну подію в кар'єрі співачки.

Пісня та відео "Золотії юнаки" знаменує собою важливу сходинку в яскравій кар'єрі Ri, демонструючи її еволюцію як артистки та її незмінний вплив на музичну індустрію.

Слідкуйте за Ri в соцмережах: https://www.instagram.com/smelyanska_official

Слухайте пісню на музичних майданчиках: https://bfan.link/ri-zolotiyi-yunaki

Дивіться відео Ri «Золотії юнаки»: https://www.youtube.com/watch?v=KEI20Cz3TUk

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency