News
Следующая

SLAVA PEKAR презентує пронизливу ліричну композицію «Люби мене»

2024-10-10
Нова пісня “Люби мене” – передає почуття розлуки, надії та віри. Вона про те, як кохання може вистояти під час війни, не дозволяючи впасти у відчай навіть перед найжорсткішими обставинами.
 
Авторка слів і музики Ольга Козак ділиться своєю історією:
“Пісня “Люби мене”, якщо коротко – вистраждана і виплакана... Її зародження почалося ще у 2022 році, коли мій чоловік, доброволець з перших днів війни, був на передовій. Спочатку прийшла мелодія, потім слова приспіву – “Люби мене, чекай мене”… А вже тоді – увесь текст. Це сталося дуже швидко і легко, наче всередині мене звучав голос, який підказував слова, як суфлер. Розлука з коханим, безсонні ночі, страх, спогади, нестерпне очікування хоча б телефонного дзвінка або смс – і, звісно, надія, мрії, бажання. Саме тому – “Люби мене”. А ще мене переслідував голос виконавиці, чий тембр я уявляла заздалегідь, чуючи цю пісню в її виконанні.”
 
Ця композиція стане близькою для всіх закоханих, які боляче переживають вимушену розлуку через війну. Саме розлука з чоловіком-військовим, який зараз перебуває на фронті, надихнула Ольгу Козак на створення цієї пісні.
 
Слухайте трек на всіх музичних майданчиках.
subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency