News
Следующая

Віктор Павлік презентує нову пісню "Війна, війна!"

2024-10-01

Народний артист України Віктор Павлік представляє новий потужний сингл "Війна, війна", що поєднує глибокі емоції та реалії сьогодення. Пісня стала символом скорботи, надії та віри в перемогу під час важких випробувань, через які проходить наша країна.

Автором слів пісні виступив талановитий український поет Сергій Дубенко, який відобразив у тексті внутрішні переживання кожного українця під час війни. Мелодію створив відомий ізраїльський композитор Елі Даніелі, музичний стиль якого додав пісні особливої емоційної виразності. Аранжування від Pavlik OverDrive підкреслює сучасне звучання, а запис, зведення та мастеринг здійснив Валерій Лихачов на студії AV Sound.

"Війна, війна" відображає гіркоту втрат та біль розлуки, але водночас передає надію на світле майбутнє. В тексті відчувається і біль за втраченим миром, і незламна впевненість у перемозі та возз'єднанні з рідними. Віктор Павлік своєю інтерпретацією вдихає в пісню життя та емоції, торкаючись найглибших струн людської душі.

Основний посил пісні — незламність українського духу та впевненість у тому, що навіть найтемніша ніч обов’язково зміниться світанком.

Віктор Павлік сподівається, що пісня "Війна, війна" стане підтримкою для всіх, хто зараз знаходиться на передовій, і для тих, хто чекає своїх близьких вдома. Це не лише музичний твір, а й заклик до єдності та віри в перемогу.

Пісня вже доступна на всіх музичних платформах та готова стати саундтреком цього непростого часу

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency