News
Следующая

З Новим Роком, дорогі друзі!

2023-12-31

Дорогі артисти, колеги та друзі!

В цей особливий час, коли кожен з нас по-своєму відзначає свята, ми хочемо висловити найщиріші слова привітання від нашого музичного лейблу. Хай ці рядки принесуть Вам тепло, радість і натхнення.

Щороку ми разом відзначаємо різдвяно-новорічні свята, але цього року наші серця наповнені особливим почуттям єдності та міцності. Наша країна проходить через випробування, і ми пишаємося нашою згуртованістю, волею до перемоги та вірою в світле майбутнє.

З надією на добрі зміни ми вітаємо Вас з настанням Нового 2024 року! Хай цей рік приносить нові можливості, творчі досягнення та радість від кожного моменту життя. Ми віримо в силу кожної ноти, кожного слова та кожного акорду, які звучать у ваших піснях.

Нехай ці свята принесуть Вам тепло в родинному колі, благополуччя та впевненість у завтрашньому дні. Бажаємо Вам музичного натхнення, нових творчих відкриттів і радості від кожного творчого процесу.

Нехай у кожному Вашому кроці буде відчутний ритм перемоги, а найзаповітніші мрії стануть реальністю. Спільно ми подолаємо всі виклики та досягнемо нових вершин.

З Новим Роком, дорогі друзі! Слава Україні!

З любов'ю та вдячністю,

команда Moon Records

Discography

subscribe to news
© 2018 - 2024 All rights reserved. Moon Records. Created by SEOTM Digital Agency