Пошук
-- Каталог
+ Фільми
DVD
+ Мерчендайзинг
*RIFFMASTER*
Beautiful Day
Повернутися до каталогу
*RIFFMASTER*
Beautiful Day
moon records
DIGITAL
Про альбом

Треклист


 

1.Riffmaster Tony
2.Beautiful day
3.Лей, тоска
4.Не рви моё сердце
5.Freak boutique
6.Місяць
7.Сенс
8.Бегу! (Rancho song)
9.Мой мир
10.Может…
11.Травень
12.Всегда с тобой

"Сольник" Андрія Антоненка, вперше вийшовши на музичну арену в грудні 2006 року, добре зарекомендував себе. Успішний дебют слугував приводом для розмов і чуток серед меломанів, а також пропозицій від фахівців шоу-бізнесу. У минулому лідер популярних команд "Едем" і DAZ Machine, відомих своїм лідерством у "важких" сферах музичного простору, Андрій Антоненко вирішує спробувати себе в новому амплуа.
У піснях криються авторські роздуми, переживання, також і комічні історії, випадки; у них можна знайти як дорослу зрілість, так і підліткову безтурботність. Попри сюжетну різноплановість, загалом альбом виглядає повноцінною, цілісною, завершеною роботою. Більшість пісень написана і виконана російською мовою, але в альбомі є дві україномовні пісні, не менш хітові і такі ж цікаві.
Загалом увесь альбом справляє враження завершеного продукту. Незалежно від емоційних напрямків усі пісні насичені позитивними враженнями, суцільним веселим настроєм, літнім теплом. Альбом добре прослуховується в авто, деякі композиції планується заправити танцювальними елементами.

 

Придбати
cd
150 грн.
Додати у кошик Доставка та оплата
підписатись на новини
© 2018 - 2024