Наступна

DAKOOKA випускає новий синг - суміш альтернативного інді попу та тріп-попу

2023-03-03

DAKOOKA, відома виконавиця з величезною кількістю шанувальників на Spotify, випустила свій останній сингл під назвою "Запомни меня".

Відома своїм унікальним поєднанням електронної та інді-поп музики, DAKOOKA демонструє свою здатність трансформувати жанри з кожним новим релізом. Її останній сингл є чудовим прикладом музичної майстерності, оскільки вона поєднує альтернативний інді-поп з елементами тріп-хопу.

Сингл являє собою емоційну подорож через глибини ностальгії та туги. Завдяки своєму сповідальному настрою, DAKOOKA створила глибоко особисту і щиру пісню, яка знайде відгук у слухачів по всьому світу. Нав'язлива мелодія і зачаровуючі ритми "Запомни меня" перенесуть слухачів в інший світ, а текст пісні змусить їх замислитися над складнощами кохання і стосунків.

DAKOOKA прокоментувала: "Запам'ятай мене - це пісня, яка народилася в мені вже давно. Це відображення спогадів, які ми зберігаємо, і людей, яких ми не можемо забути. Я хотіла створити пісню, яка передасть суть цих емоцій і відправить слухача в подорож  за ними".

"Запомни меня" - це останнє доповнення до вражаючої дискографії DAKOOKA. Пісня вже отримала схвальні відгуки як від критиків, так і від шанувальників, до того ж багато хто хвалить виконавицю за її здатність створювати унікальне звучання, яке вирізняється в переповненій музичній індустрії.

Слухачі вже можуть прослухати або завантажити пісню "Запомни меня" на всіх основних платформах: Spotify, Apple Music, YouTube Music та ін. https://bfan.link/dakooka-zapomni-menya

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024