Наступна

Freeda Shenk презентувала нову пісню про могутність українських жінок

2022-10-28

Після глибокого ліричного треку «Не дочекалась мати сина», що багатьом заповнив власну душевну порожнечу, співачка представила до музичного простору нову пісню про незламність і могутність українських жінок. Її потужний голос та змістовний текст сплелися воєдино у треку під назвою "Берегиня".

Співачка розповідає:

«В цей складний час, цією піснею я хочу нагадати нашим українкам, що вони найвродливіші, сильні духом, незламні жінки, які  прекрасні в усьому! Окрім вроди, вони гарні господині, турботливі дружини і матусі, розумні, прогресивні, доглянуті. Вміння бути справжньою жінкою - це сила і мудрість, яка передається кожній із нас, як скарб від наших матерів і бабусь, з покоління в покоління.

Берегиня - слов'янське божество, мати всіх духів. Це хранителька дому, захисниця людей від зла, біди, хвороб, смерті, покровителька врожаю. І сьогодні, в цю скрутну хвилину, Берегиня прокинулась в кожній із нас!  

Ми нізащо не відступимо. Ми боронитимемо наших чоловіків і дітей від любого зла, яке ступило на нашу землю!Усю могутність української жінки я описала в цій пісні.

Слава Україні! Слава Нації! Слава нашим жінкам, які виховали таку націю!»

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024