Наступна

Гурт Latexfauna представив кліп на пісню Cherkaschyna

2022-09-23

Український гурт Latexfauna представив кліп на пісню Cherkaschyna. Композиція просякнута ностальгією за теплими літніми днями, коли тобі 16, перед тобою ще ціле життя і така важлива дискотека з «найкращими однокласницями».

Гурт також влаштував конкурс на найкрасивіший та поетичний опис рідного краю: «Хто в коментарях під відео опише власний рідний край найкрасивіше й найхудожніше - отримає від нас новий альбом Senbernar на вінілі з підписами і почестями»

Самі ж хлопці описали Черкащину так: «Розмаїта, засмагла, з красивими людьми, Канівським океаном і скелястими каньойонами Гірського Тікича, високим-превисоким небом, в якому ще засвітла але у вечірній млості видно Венеру й Сатурн».

Як розповів бас-гітарист гурту Лесь Димань, зйомки кліпу проходили ще до повномасштабного вторгнення росії до України. «Можна буде подивитися, якими ми були ще не так давно безтурботними. Коли було модно іронізувати про то, шо "путін нападе". Але ми ше обов'язково повернемося у той спокій. Буде навіть ще краще», - написав він

Сингл увійшов до нового альбому Senbernar, реліз якого відбудеться вже 30 вересня. Передзамовлення альбому вже доступне в Apple Music. Тож слухаємо, насолоджуємось і зберігаємо у свій плейлист!

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024