Наступна

Nastya Shenk презентує новий кліп з піснею "Не дочекалась мати", який передає усю біль реалій війни для багатьох матерів України.

2022-08-19

Nastya Shenk презентує новий кліп з піснею "Не дочекалась мати", який передає усю біль реалій війни для багатьох матерів України та розповідає про свої емоції:

Було 20 березня.
Я вирішила вийти на вулицю, вдихнути свіжого повітря. Адже декілька днів поспіль я читала новини, відмовлялась від їжі і ходила по кімнаті з одного кутка в інший. Мені досі не вірилось що в свтіті може панувати така жорстокість, і нелюдяність.


Мені не хотілось усвідомлювати що в моїй країні війна, така безглузда і несправедлива.
Я вийшла на вулицю, намагаючись відволіктись хоч на деякий час від важких думок, і випадково побачила сім’ю, де мама вчила свого маленького сина ходити/


Тримаючись малесенькими ручками за тата , сміючись беззубим ротиком, малюк робив кроки назустріч своїй мамі, вони виглядали такими щасливими, можливо я не помилюсь, якщо скажу що то були перші кроки малюка.


Я тоді подумала, -«її син , яким би він дорослим не став, назавжди залишиться цим маленьким хлопчиком який своїми ніжками тупає назустріч мамі».


Мої думки знову затягнуло чорно білими фарбами, я почала усвідомлювати, скільки матерів не почують рідних кроків своїх синів, які не повернулись з війни. Мені стало так гірко, я памятаю що йшла під мостом , і мені почали приходити строки цієї пісні. Я сіла навпочіпки і почала записувати все що диктувало мені сердце.


Мабуть в цей момент плакала вже не одна мама, чий син не повернувся додому…
Це балада про реальність моїх співгромадян, це літопис сьогодення, це історія страждань моєї країни і рана яка не загоїться.


«Чи то дощ із неба, чи то плаче Бог»… - я задавала собі питання…але якщо він, Бог, є на світі, нехай зупинить сльози матері, адже вона ні в чому не винна.

Слухай пісню вже на всіх цифрових майданчиках та дивись кліп нижче на нашому YouTube каналі.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024