Наступна

«Серця залізні, крила вільні» Співачка SOFO присвятила нову роботу янголам – Героям ЗСУ

2022-06-30

Співачка SOFO (Надія Майстренко) презентувала нову щемливу пісню «Янголи», яку присвятила Героям України. «Чекаємо, рідні наші, вдома» - слова, які, немов мантру, промовляють українські жінки щодня.

«Ця пісня адресована від усіх наших жінок чоловікам, щоб вони скоріше повернулися додому живими і здоровими. «Янголи» - це наші герої ЗСУ», - коментує Надія.

Відразу з треком SOFO випустила й музичне відео на композицію. Артистка написала сценарій кліпу і вперше випробувала себе у ролі режисера і продюсера власного ролика.

«Кліп нагадує короткометражку. Ніколи не думала, що моя перша робота виглядатиме саме так, але вона мені дуже подобається. Я контролювала кожен кадр, адже для мене це особлива робота. Дякую другому режисеру ролика Денису Литкевичу (LitkevichFilm) і всій величезній команді: операторам, постановникам, гримерам, стилістам, акторам. Вони зробили неймовірну роботу» - розповідає SOFO.

Знімання відбувалося у Києві, Кривому Розі та Німеччині. Найважчими були зйомки саме закордоном, адже SOFO в цей час була у Києві і не могла приїхати. Незважаючи на це, герої ролику вжились у свої ролі і виклались на повну. 

«У кліпі чотири героїні і чотири різні історії життя. Перша – це сім’я. Мати, яка вимушена була поїхати зі своєю дитиною закордон, аби захистити її. Друга – історія дівчини-хореографа, нареченої. Третя – піаністки. І четверта – моя, як співачки, яка розповідає. Всі ці історії пов’язує одне – бажання усіх українок скоріше бути разом з коханими» - зізнається артистка.

У кліпі «Янголи» знялись і ті, кому присвячена ця робота, - справжні герої війни. Один з них – старший солдат Руслан Самборський, який на момент знімання тільки вийшов з госпіталя після поранення.

Пісня і кліп «Янголи» від SOFO вже доступні для прослуховування і перегляду на усіх музичних цифрових майданчиках.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024