Наступна

Te Deum повернулися з новим альбом «Reflexia» після 20-річної перерви

2022-11-22

Щоб створити цей альбом, гурту було потрібно багато чого пережити. Альбом має назву «Reflexia» — відзеркалення життєвого шляху.

Концепцією в альбомі є те, що з кожною піснею розкривається нова тема, що входить до загального аспекту на життя людини. Гурт надихнувся своїми пережитими подіями, які спонукали видати це в творчості. Метою створення альбому були спостерігання про життя людини у соціуму, про мрії, чутливість, любов, руйнацію та зраду з брехнею.

На початку альбому в пісні «Clone» йдеться про проблему нового світу — через сірість та безликість людей завдяки новим технологіям.

Далі в «World of illusions» — розповідає про світ їлюзій, які ми собі вигадуємо та намагаємось тішити себе недосяжними мріями.

«City on fire» — несе в собі палке бажання та пристрасть у пошуку того самого вигаданого, чи нерозділеного кохання. Далі йде про тему брехні та лицемірства, що супроводжує нас в житті, робить багато шкоди та не зникає.

«Ruins» — розкриває тему руйнації всього надбаного через війни, епідемії , та різні природні явища, відносини, що в подальшому для когось обертається зневагою або забуттям та перетворюється на людиноненависть і відлюдькувате життя.

Логічно, що все колись закінчується і ми всі стикаємся з цим та в кожного по різному але в підсумку — смерть. Щоб дещо відволікти слухача від сумної теми, наприкінці в альбомі пісня про оманливість життєвих благ, що манить як наркотик та композиція «Reflexia», як заспокійливе на ніч.

Слухай альбом Te Deum"Reflexia" за посиланням вже на всіх цифрових майданчиках:
https://bfan.link/te-deum-reflexia

1. Clone (feat. Матвієнко Марія)
2. World of Illusions
3. City on Fire (feat. Матвієнко Марія)
4. Lie
5. Ruins
6. Oblivion
7. Misanthropy
8. Death is Blind
9. Depth
10. Reflexia

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024