Рус

Eyra

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Eyra

Eyra / Ейра — українська співачка, автор-композитор. Свій псевдонім артистка взяла із славнозвісного фільму Аватар, де Ейра була душею планети Пандора і символізувала прагнення всього живого до балансу та рівноваги. В 2010 випускає свій перший офіційний синґл «Люби Крапка Ком», який 2 місяці тримається на першому місці в хіт-параді Львівської хвилі. А незабаром випускає і дебютне відео, яке забороняє Національна комісія з моралі і яке виходить на телеекранах лише вночі. В травні 2011 в тій самій чуттєвій стилістиці зроблене і презентоване відео — міні-фільм на 2-й синґл співачки «Солодка Залежність», де дівчина виступила режисером.

Навесні 2011 р. артистка підготувала та презентувала свій інвестиційний проект Eyra / Ейра у клубі приватних інвесторів «Стартап» не тільки ефектно виділившись серед стандартних бізнес-презентацій, а й зруйнувавши стереотипи щодо просування в шоу-бізнесі. Зусилля виявились не марними — у вересні 2011 року композиторський талант та чуттєвий голос артистки приваблює американську паблішінгову компанію Охenuk Music Corp., з якою дівчина підписує контракт на інвестування в запис і промоушн 9-ти пісень. Першою піснею в цій співпраці стала пісня «Вади» та її англомовна версія «Freaky». Також триває підготовка до зйомок відео на вищезазначений трек в співпраці із OLDEN STUDIO. Зйомки проходять дуже вдало. Поєднання жанру казки з сучасними ритмами пісні обіцяє дещо фантастичне. Однак невдовзі випливають ідеологічні розходження із керівництвом Oxenuk Music Corp., в зв'язку з чим Eyra / Ейра припиняє з нею співпрацю і вирішує поїхати працювати за кордон для отримання досвіду і переосмислення своєї діяльності. Артистка подорожує до Китаю, де спершу працює співачкою на резиденції в місті Шеньчьжень в клубі Evening Show, а згодом, перебуваючи в турі, відвідує більше ніж 30 міст по всьому Китаю.

Повернувшись з новими враженнями та ідеями до України, Eyra / Ейра відновлює роботу над своїм авторським матеріалом та шоу-програмою. А також в рамках проекту Ukrainian Modern Music планує презентацію відео на пісню «Вади» на початок вересня 2012 року в ресторані Bacchus Class.

Паралельно ведеться робота над дебютним альбомом співачки із ще більш драйвовими треками у співпраці зі студією Nahati Records. Пісні, які входять до її репертуару, виконує виключно українською мовою. Найвдаліші треки видає також і англійською. Незважаючи на свою пристрасть до східної, азіатської та латиноамериканської культури, є свідомою і патріотичною артисткою і спрямовує свою творчу та громадську діяльність на процвітання та розвиток України, і також вважає, що одне з її завдань — донести всьому Світу те, що українська мова входить до трійки наймилозвучніших на планеті.

І хоча дівчина має подекуди жорсткий стиль музики та оригінальний образ, вона говорить про себе так: «Шалена публіка, низькі баси і можливість самовиразитись на сцені — це моя слабкість і пристрасть одночасно, разом з тим, я істота природня і максимально комфортно себе відчуваю саме серед природи — це мій оазис і місце сили».

Дискографія

Eyra
Альфакоханка - Remix by Alex Junior (Single)

Відео

Eyra Альфакоханка (remix by Alex Junior)
Eyra Альфакоханка
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency