Рус

Брати Гадюкіни

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Брати Гадюкіни

Брати Гадюкіни –  це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв.  Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів, серед яких Файне місто Тернопіль, Наркомани на городі, Було не любити, 117 стаття, Звьоздочка моя, Дівчина з Коломиї, Жовті стрічки, Карпати та інші.

Величезною втратою у 2009 році стала смерть лідера Братів Гадюкіних – Сергія Кузьмінського. В пам’ять про нього у 2011 році гурт знову зібрав найбільший український концертний зал для триб'ют-концерту Я вернувся домів за участю кращих українських (і не тільки) музикантів. На підтримку цього концерту був записаний триб'ют-альбом.

У 2013 році Брати Гадюкіни ухвалили рішення повернутися. І видали альбом Made in Ukraine.

У 2014-2015 роках гурт проїхався Україною з туром на підтримку нового альбому, долучившись до збору коштів на допомогу постраждалим в зоні АТО, переселенцям та пораненим.

У 2016 Брати Гадюкіни отримали спеціальну нагороду Національної музичної премії YUNA «За особливі досягнення», володарями якої стають артисти, чий вплив на українську музику значущий і незаперечний.

Нині музиканти активно концертують і готуються до презентації наступного альбому.

Дискографія

Брати Гадюкіни
Made in Ukraine

Відео

Брати Гадюкіни Хто ти? | Lyric Video

Новини

9.12.2019

У новому альбомі ви подивитесь очима шляхетних розбишак на події сьогодення, на світ, який ми створюємо самі. 

15.11.2019

Народний колорит, мелодійний кураж і хороший стьоб - все це файно поєднується в новій пісні "Біжу по граблях".

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency