Рус

GONCHAROVA PROJECT

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

GONCHAROVA PROJECT

Тетяна Гончарова народилась у Дніпрі. Дівчина не має музичної освіти, але більшу частину життя співала акапельно у різноманітних хорах: світських та церковних. Будучи дорослою, освіченою та успішною людиною вона почала втілювати свою мрію: співати для людей позитивну та світлу музику. У 2016 році Тетяна знайомиться з акустичним гітаристом Олексієм Морозовим і вони отримують неочікувану перемогу на Альфа Джаз Фест стріт. Наслідком перемоги на фесті став альбом «Нетелефонна розмова». У 2019 році Тетяна та Олексій з групою однодумців випускають альбом «Небо співає мені». Це - український лаундж з краплинами джазу, фолку та блюзу. Ну і далі буде, бо коли музика - це філософія та стиль життя, то все інше не має значення. Має значення тільки те, що «Небо співає мені»...

Дискографія

GONCHAROVA PROJECT
Руки - Single

Відео

GONCHAROVA PROJECT Небо співає мені - Lyric video
GONCHAROVA PROJECT Ars Amandi

Новини

24.05.2023

Музична тема до пісні «Нетелефонна розмова» виникла навесні 1992 р. Під час прочитання вірша «Нуль-абонент» дніпровського поета Віктора Коржа із його збірки поезій «Осіннє чекання весни» (1987 р.). Мелодія стала з’являтися з першого погляду на поетичний рядок.

Невимушено та безпосередньо, вона спокійно супроводжувала весь текст від початку до кінця, звучала проникливо, сягаючи глибин серця і душі. Це було тим одкровенням, яке розкривається в особливі моменти усамітнення з поетичним текстом і своїм особистим духовним простором, коли не існує ніяких обмежень для творчості й натхнення.

12.05.2023

Альбом «Нетелефонна  розмова» - то є справжня перлина української співаної  поезії. 

Міський романс  чи  українська  співана  поезія – це жанр,   в якому  сплетіння  слів  та  мелодії  важливе   водночас, а аранжування  є   тонким  мереживом    ручної  праці. 

Над   альбомом працювали  такі музиканти: акустика - Олексій Морозов (Океан Ельзи, Христина Соловій),   піаністи Станислав Чумаков та Олексій Саранчин (Океан Ельзи, ТНМК), та  контрабасисти Костянтин Іоненко та  Ярослав Товарянський.

Запис був зроблено влітку  2016  році,  як післясмак  перемоги  гурту Goncharova Project  на Леополіс Джаз Фест Стрит  з  програмою «Нетелефонна  розмова». 

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency