Рус

N O W A V E

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

N O W A V E

 N O W A V E ™ - LOVE HOPE AND REAL HARDCORE

Відео

N O W A V E E`L`K`

Новини

1.03.2024

До уваги прихильників музичних експериментів та адреналіну – N O W A V E, відомий своїм унікальним звучанням кіберпанку та захопливими брейксовими мотивами, представляє свій найочікуваніший реліз - альбом "THE BEST OF". 

 N O W A V E завжди був на передовій електронної музики, і ця збірка найяскравіших треків від N O W A V E  не стала винятком. Зберігаючи вірність своєму кіберпанк наслідуванню, альбом пропонує слухачеві потужне, бадьоре звучання, що переплітається з брейксовими мотивами. 

"THE BEST OF" - це не просто збірка кращих треків, це подорож у світ музичного витончення та адреналіну, яка залишить вас в захваті. Цей альбом обов'язково варто поставити в список "повинен мати" для будь-якого шанувальника електронної музики.

Приготуйтеся відчути енергію майбутнього – "THE BEST OF" від N O W A V E вже на порозі.

23.12.2022

Незважаючи на постійні ракетні обстріли по всій території України, відсутність електроенергії та зв’язку, N O W A V E не зупиняється і знаходить можливість чинити спротив на культурному фронті.

Новий ЕР музиканта складається з чотирьох потужних композицій виданих протягом 2022 року як до війни так і під час неї та однієї нової композиції в кінці збірки.
На початку року N O W A V E випустив мульті-сінгл Direct Action, в ліриці якого відобразив свою позицію стосовно навколишнього світу та своєї присутності в ньому.

Тим часом N O W A V E продовжує нести службу в лавах Збройних Сил України.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency