Рус

Madeleen Ranevsky

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Madeleen Ranevsky

Show MC Madeleen Ranevsky - Провокація з метою Мотивації. Вважає, що людина може усе, коли знає чого хоче.

Своєю творчістю мотивує досягати цілей і мрій. А радше своїм прикладом. Має яскравий провокативний суперечливий образ. Вихована в інтелігентній сім‘ї на класичній музиці та літературі, з дитинства тікала на вулиці і поринала у хіп-хоп культуру.

В хореографічній школі крутила фуете на пуантах, а після репетицій - крутилась на голові на асфальті. Пише і читає реп, але зовсім не вуличний і не звикло брутальний. Як це? Це ж тоді не реп! Можливо, це просто форма вираження і метод достукатись до Твого серця. Головне не те, що і як вона робить, а те, на що надихає Тебе. Ти просто Послухай. Ну що? Твій пульс пришвидшився? Яку наступну мрію Ти втілиш?

Дискографія

Madeleen Ranevsky
Український типаж - Single

Новини

3.03.2023

Madeleen Ranevsky презентує мотивуючий трек «Знайду»

Через рік повномасштабної війни в нашій країні нам всім не вистачає мотивації та натхнення, щоб жити далі та розуміти, в якому напрямку рухатись. Хто як не артисти, повинні надихати своєю творчістю? Так, співачка Madeleen Ranevsky випустила новий трек «Знайду», яким мотивує кожного рухатись тільки вперед, не зупиняючись. Своїм прикладом співачка показує, як важко іноді зрозуміти «хто ти» та «для чого», але тільки йдучи вперед, можна знайти той самий сенс життя, який ми всі загубили.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency