Рус

Yudzza

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Yudzza

Юрій Трембач (Yudzza ) - ще у дитячі роки став музикантом-мультиінструменталістом. На сцені у складі різних ансамблів грає і співає з 6 років.

Перший гурт із власним репертуаром «Спалах» на початку 90-х набирає обертів в Україні. Далі Юрій із двома друзями підкорюють Білорусь у альтернативному поп-рок проєкті «Нічний портьє».

Гурт набув успіху та виступав на великих та клубних сценах, звучав із телевізійного та радіоефіру, учасників упізнавали на вулицях.

З 2009 Юрій співає і грає у рок-гурті «Б. У. Г.». Протягом 3 років виступає на великих і малих сценах, записує демо-альбом і стає відомим на Полтавщині й Сумщині. Драйвові та мелодійні пісні Юрія, які легко впізнати і запам’ятати, стають хітами.

2019 року Yudzza записує старі й нові пісні у київській студії SARA RECORDS. У них поєднані властива поп-музиці легкість сприйняття, мелодійність, рóкова поетична глибина, вишукані аранжування з елементами симфонічної та електронної музики, живий драйв. Автор ділиться широким спектром вражень, почуттів і переживань, які не залишать байдужими людей із різноманітними смаками.

Дискографія

Yudzza
Де ти є (Single)
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency