Рус

Go-A

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Go-A

Go_A — український електрофольк-гурт. Представники України на «Євробаченні-2020»

Гурт поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та гітарний драйв. Нові релізи гурту поєднували інструменти з різних кутків планети, міксуючи електронну музику зі звуками сопілки, австралійського диджериду, та африканських барабанів.

Учасники «Jazz Koktebel», «Ше.Fest», «Країна Мрій», «ГогольFest», «Vedalife», «Трипільське коло», «ART-Пікнік Слави Фролової», «Polyana Music Festival», «Kyiv Open Air», «Белые ночи vol2», «Стародавній Меджибіж» (2015), «Голосіївська криївка» (2016), та фестивалів у Ізраїлі, Польщі, Білорусі.

Гурт заснував Тарас Шевченко. З початку створення склад гурту змінювався 14 разів. Музиканти Go_A походять з різних країв України: Катерина Павленко — Ніжин, Тарас Шевченко – Київ, Ігор Діденчук – Луцьк, Іван Григоряк – Буковина.

Вперше ідея створення гурту, який би поєднував сучасну електронну музику з етнічними мотивами, виникла у Тараса Шевченка у 2011 році, але йому було складно знайти однодумців. Тому перші спроби у Шевченка були вдома на ноутбуці, а з живими музикантами, робота почалась вже наприкінці 2012 року. Тоді й з'явилась перша пісня «Коляда».

У листопаді 2016 року вийшов дебютний альбом гурту «Іди на звук» (стилізовано як #Ідиназвук). Того ж року «Go_A» здобули перемогу в конкурсі «The Best Track in Ukraine» і пісня «Веснянка» потрапила в ротацію хвилі «Kiss FM», де шість тижнів поспіль трималася на першій сходинці в хіт-параді «10 Dance», у результаті гурт номіновано титулом «Kiss FM Відкриття року».

На початку 2017 року «Go_A» записали різдвяний сингл «Щедрий вечір» у співпраці з Катею Chilly. Того ж року гурт брав участь у телевізійному концерті «Фольк-music» на телеканалі UA: Перший, де відбулося знайомство з фольклорним ансамблем «Древо» з Крячківки. Внаслідок співпраці записано пісню «Коло річки коло броду».

Навесні 2019 року сингл «Веснянка» потрапив у Топ 10 iTunes Dance chart у Словаччині.

 

Состав группы:

Катерина Павленко

Тарас Шевченко

Ігор Діденчук

Іван Григоряк

Відео

Go-A Веснянка

Новини

24.02.2020

Гурт Go_A здобув перемогу в національному відборі на Євробачення й поїде представляти Україну в Нідерландах!

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency