Рус

АНДРІЙ КНЯЗЬ

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

АНДРІЙ КНЯЗЬ

Андрій​​ Князь — український співак у жанрі поп-музики та поп-року, ведучий, автор та композитор.​​ Заслужений артист України та ​Кандидат Культурології, Доцент КНУКіМ.​

​Народився у Львові 7 листопада 1980 року. ​
​Співочу кар’єру розпочав ​з альбому " Ти для мене все" і однойменного кліпу. У свої 18 років талановитий хлопець стає першим виконавцем в Україні, який виступив з великим сольним концертом у львівському театрі ім. М.Заньковецької. За багато років творчої діяльності Андрій відвідав з сольними концертами та гастрольними турами всю Україну. Побував за кордоном, на запрошення української діаспори, у таких країнах, як Польща, Чехія, Словаччина, Туреччина, Італія, Іспанія, Росія, а нещодавно відкрив для себе заокеанські горизонти США, виступивши в Чікаго. 
У репертуарі Андрія близько 70 пісень власного авторства, народних пісень, легендарних В.Івасюка, І. Білозіра, М.Мозкового, Ю.Рибчинського та сучасників Р. Квінти, Н. Петраша, В.Куровського, Ю.Бодай, Г.Кривути, І.Долі, Д.Мехедовоі. Видано 20 відео кліпів, відіграно понад 1000 концертів, отримано більше ніж 30 нагород на різноманітних фестивалях та конкурсах.
Співак випустив у світ 7 студійних альбомів: "Ти для мене все","Лише заради тебе","Пісні серця","Чужа наречена","Не йди","Найкраще","Дякую тобі, мамо". А популярність йому принесли такі пісні, як "Лише заради тебе", "Чужа наречена", "Ти хто така?", "Моя країна", "А на Україні" «Синє небо-жовте поле».

На разі співак готує до видачі нову композицію.

Дискографія

АНДРІЙ КНЯЗЬ
Грай, вигравай / feat. Анастель/ (Single)

Відео

АНДРІЙ КНЯЗЬ Андрій Князь - Я верю
АНДРІЙ КНЯЗЬ Андрій Князь - Новорічна ніч
АНДРІЙ КНЯЗЬ Андрій Князь - А ти люби
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency