Рус

ЖЕНЯ І КАТЯ

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

ЖЕНЯ І КАТЯ

Группа «Женя і Катя» исполняет авторские песни. Свой стиль определяют как «романтичное инди» / «смарт поп».

Музыканты о себе:

«С Катей мы встретились в 2013 году на одном из музыкальных вечеров, которые происходили в Виннице и имели название «Yellow Room» (потому что все проходило в комнате с желтыми обоями). Я играл на гитаре, а Катя пришла с подружкой просто послушать музыку. Мы начали встречаться и тогда родилась наша первая песня, которая и вошла в наш дебютный мини-альбом. Песня имеет название «Усе неважливе тепер» и эту песню я посвятил Кате. Потом у нас и не было никаких планов касательно музыки. Я даже не знал, что Катя так круто поет, а она стеснялась мне это показать. И только после года наших отношений мы попробовали запеть вдвоем. Первая песня, которую мы запели и сняли небольшое кавер видео - Ed Sheeran - «A Team». После этого мы начали играть и другие кавер версии и снимать на них видео. Позже была написана наша первая совместная песня под названием «Скажи».

Тогда мы и решили, что хотим серьезно заниматься музыкой. И вот в мае 2016 вышел наш дебютный мини - альбом «Втомлене місто». Мы уже презентовали наши песни в Виннице, Львове, Одессе, Ивано-Франковске и наши песни играли на нескольких радио-станциях в разных городах Украины. Теперь у нас много музыкальных планов и мы рады, что находятся люди, которым наша музыка приходиться близко к сердцу»

Відео

ЖЕНЯ І КАТЯ Женя і Катя - Втомлене місто
ЖЕНЯ І КАТЯ Женя і Катя - Літаки
ЖЕНЯ І КАТЯ Цілий світ
ЖЕНЯ І КАТЯ Теплий дощ
ЖЕНЯ І КАТЯ Поміж нами
ЖЕНЯ І КАТЯ Скажи
ЖЕНЯ І КАТЯ Чому
ЖЕНЯ І КАТЯ Акустичний сет
ЖЕНЯ І КАТЯ Світає
ЖЕНЯ І КАТЯ Наша молодість

Новини

12.03.2024
«Якщо пообіцяєш мені», написаною у стилі романтичного інді фолку!
24.11.2023

 Довгоочікувана подія для шанувальників Жені і Каті – виходить їхній новий альбом "Між рядками". Це повноформатний альбом, який став результатом декількох років експериментів, самопошуку та творчого зрізу в їхній кар'єрі.

Останні роки музиканти активно випускали сингли, які дозволили їм експериментувати з різноманітним звучанням. "Між рядками" – це результат цього творчого етапу, де Женя і Катя поєднали свій досвід, емоції та переживання в кожній композиції.

Кожна пісня на альбомі – це окрема історія, виражена через музичний вимір. Вони розкривають своєрідний погляд на світ і поділ різноманітних переживань, які були присутні в їхньому житті. Женя і Катя вірять, що цей альбом стане для них та їхніх шанувальників важливою частиною творчого шляху. "Між рядками" – це не просто музичний продукт, але і вираз їхнього внутрішнього світу, який вони вирішили поділитися з глядачами.

Музиканти висловлюють щиру вдячність своїм прихильникам та слухачам за підтримку протягом усього творчого процесу. Вони впевнені, що мелодії "Між рядками" знайдуть відгук у серцях слухачів і залишаться з ними надовго

«Раді поділитись новим альбомом! Повноформатний альбом за довгий час. Останні роки ми випускали сингли, експериментували, пробували нове і вже звичне для нас, але відчули, що час підвести логічну лінію під даним етапом нашої творчості!

Кожна пісня особлива та має свою історію! У цей альбом ми вклали свій досвід, емоції, переживання! Сподіваємось, що наша музика вам сподобається і відгукнеться десь глибоко в серці! Будемо вдячні за вашу підтримку і дуже цінуємо ії!» - коментують виконавці. 

"Між рядками" доступний для прослуховування на усіх музичних платформах з 24 листопада. Женя і Катя запрошують всіх шанувальників взяти участь у цьому музичному подорожі та відкрити для себе нові глибини їхнього творчого світу.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency