Рус

OSTRIV

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

OSTRIV

OSTRIV - post grunge гурт з Києва. За плечима бенду є три альбоми ("50/50", "Dark EP", "Light EP") та декілька крутих синглів ("Живи на Межі", "Божеволію", кавери на Димну Суміш - “Не мовчи” і на гурт Скрябін - "Бультер'єр"). 

Формування гурту почалося ще у 2010-му під назвою ОстРів (Останній Рівень). Але після зміни складу учасників хлопці вирішили продовжити існування під ім'ям "13". Декілька років пішло на пошук власного звучання… Як наслідок - презентація першого синглу "Живи на Межі" у березні 2013-го. До осені хлопці викладають ще 3 сингли у мережу. 13 листопада цього ж року відбувається реліз дебютного альбому "50/50". Платівка увійшла у топ-35 альбомів 2014 року від блогу Inspired.

Влітку 2014 року вийшов дебютний кліп гурту на трек "Живи на Межі", який відразу потрапив у ротацію на музичний канал А-ONE, а сам сингл регулярно з'являється в ефірі ДЖЕМ ФМ. Восени був презентований ще один кліп та кавер на Димну Суміш - “Не мовчи”.
Навесні 2015-го року після чергових змін у складі колектив повернув видозмінену стару назву OSTRIV, а також випустив свій другий студійний кавер присвячений гурту #Скрябін. Восени 2015 вийшов вже третій кліп на пісню "Божеволію", яка вже встигла стати справжнім хітом потрапити у топ "100 найкращих українських пісень, від яких біжать мурашки по шкірі". Відеоробота засвітилася на каналах М1, А1, а також у списку 50 найкращих українських кліпів 2015 року за версією Inspired. 
У грудні 2015-го вийшов реліз Dark EP, який увійшов у 50 найкращих українських альбомів 2015 року за версією Inspired.
У 2016 хлопці презентували альбом “антипод” попередньому релізу - абсолютно протилежний за настроєм Light EP.
На разі хлопці пишуть новий альбом на студії ФДР.

Состав группы:

Олег Михайловський - вокал, гітара;
Дмитро Приходько - бас, бек-вокал;
Влад Приходько - ведуща гітара;
Сергій Маркович - ударні.

Відео

OSTRIV Выходной
OSTRIV Божеволію
OSTRIV Живи на межі
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency