Рус

Роман Рамус

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Роман Рамус

Яремків Роман Ярославович – він же Роман Рамус.  Україномовний pophip-hop виконавець та композитор пісень.
Народився у місті Перемишляни, де здобув середню освіту у школі імені Омеляна Ковча. Зараз навчається в Українській Академії Друкарства на факультеті ФКПІ у місті Львів.
Музикою почав займатися з 2014 року. Протягом трьох років позиціонував себе, як репер, та творив музику виключно у даному стилі, виступаючи на різноманітних реп – заходах, та здобуваючи певний досвід.
У 2016 році Роман кардинально змінює звичне звучання на більш якісне та сучасніше, мелодійніше і розвиває себе у даному стилі.
Тричі давши сольний концерт в місті Одеса у ДЦ «Молода Гвардія» з повним аншлагом, паралельно співпрацює з Продюсерським Центром «Нова імперія» та «Радіо Лемберг».
Вже на прикінці 2017 році Роман остаточно знаходить себе у стилі, посилаючись на звучання західних друзів та  закріплює це ліцензійним ЕР під назвою «Альтер Его».

Дискографія

Роман Рамус
Сліпа любов (Single)

Відео

Роман Рамус Сліпа любов

Новини

3.03.2023

«Забирай усе» - трек поданий у стилі нової школи хіп-хопу. Впродовж років, частина людей, цінують лише матеріальні цінності і часто плюють на всі духовні. В даній композиції хочеться розкрити зміст того, що в людини можна забрати все, якщо ми говоримо про фізичні речі. Але не забереш тільки одного: ціль, надію, мотивацію.

14.05.2021

14 травня Роман Рамус представив пісню «Поворот», яка зачепить кожного слухача глибиною змісту

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency