Рус

Mesch

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Mesch

Mesch - перспективний український співак, автор і композитор власних пісень. Жага до музики прокинулася в ньому, коли він почув записи Лари Фабіан. З тих пір він невпинно шукав свій музичний шлях у складі декількох проектів і знайшов - над його дебютним альбомом "Відчувай" працював він сам та команда однодумців.

Сергій Мещеряков (таке ім'я стоїть за загадковим "Mesch") має далекоглядні плани: Х-Фактор, розігрів у Олега Винника, Євробачення, виступ з живим оркестром у Карнегі-хол. Проте найголовніше у його справі, за словами Сергія, це люди. "Музика має терапевтичний ефект... Хочу навчити людей емоційному здоров'ю та любові до себе, бо з неї починється любов до ближнього. Секрет написання я знаю - пиши про себе, пиши чесно". 

Новини

21.04.2023

“Дивно, напевно,слухати пісню про верховенство жінки будучи в суспільстві, де кожна друга хоч раз у житті зазнавала сексуальних домагань.

А кожна четверта отримує меншу зарплатню і кожна перша боїться ввечері сама пройтися парком. Та все ж, це погляд на мій світ. Світ, в якому жінка є рушієм і робить, що хоче. Саме про це головна теза пісні Eva, dance!” - каже Мещ.

І якшо ти та сама Єва, яку за порушення старих, нав’язаних тобі правил виганяють з раю, який ти не вибирала - зроби другий, контрольний укус і танцюй, як востаннє.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових платформах: https://bfan.link/mesch-eva-dance

@mesch.music

27.07.2020

Mesch у свій День народження випустив одразу 2 сингли: "Пара дивних" та "The Moon".

Офіційні ресурси

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency