Рус

Tiana Roz

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Tiana Roz

Tiana Roz - українська естрадна співачка, телеведуча, композитор та автор пісень. Свою професійну кар’єру артистка розпочала у 2001 році з перемоги на Всеукраїнському благодійному дитячому фестивалі «Чорноморські Ігри», а вже за три роки отримала Гран-прі найпрестижнішого Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та молодіжної музики «Червона рута».
Довгий час Tiana Roz працювала солісткою Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України.

Окрім музичної діяльності, співачка вміло демонструвала себе в якості сценариста та телеведучої. На її рахунку програми «Зворотній відлік» (телеканал «Київ»), «Прогноз погоди з Тіаною Роз» (телеканал «Київська Русь») та «Світські Хроніки» (телеканал «Tonis»), разом з якою Tiana Roz відвідує «Одеський Міжнародний Кінофестиваль», загальнонаціональну програму «Людина Року», «Ukrainian Fashion Week», «Mercedes-Benz Kiev Fashion Days», Національні премії «Гордість Країни» та «Жінка Року», Національні конкурси краси і таланту «Королева України» та «Міні-міс України», церемонію вручення премії «VIVA! Найкрасивіші», музичні премії «YUNA», «M1 Music Awards» та багато інших.
У своєму арсеналі Tiana Roz має п’ять кліпів і два музичних альбоми: «Різдво» (2013 р.) та «Hello» (2017 р.). Незабаром, прихильники зможуть почути новий україномовний альбом співачки.

Географія її гастрольної діяльності сягає далеко за межі України. Зі своїми сольними виступами артистка відвідала чимало країн Європи та Азії, де встигла попрацювати з відомими діячами музичного олімпу, серед яких відомий продюсер Мішіо Танака (Токіо, Японія).
2017 року співачкою зацікавилася компанія «GUGA Entertainment Group», яка на сьогоднішній день займається її творчою діяльністю.

У 2018 Tiana Roz була офіційно запрошена Президентом Литви Далею Грибаускайте до Вільнюсу, аби прийняти участь у благодійному концерті, організованому на підтримку України.

2018 року співачка отримала звання «Заслуженої артистки України». Незабаром Tiana Roz планує презентацію україномовного альбому, зйомки кліпів та масштабний гастрольний тур Україною.

Дискографія

Tiana Roz
Hello
Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency