Рус

Annaka

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

Annaka

ANNAKA - авторський проект співачки, авторки та композиторки Анни Косенко. Свій музичний напрямок Анна називає “інтелектуально-лірична інді-поп-електроніка”, де пріоритетне місце займає послання, що криється у глибокій ліриці.

Анна Косенко народилася у м. Дніпро 07 серпня 1987 р. в сім’і батька-підприємця та матері-юристки. в 2004 закінчила ліцей з золотою медаллю, а в 2009 захистила диплом з відзнакою за спеціальністю “фінанси”.

Ще у старшій школі Анна захопилася музикою. З 15 років співала у церковній музичній групі. Після закінчення ВУЗу долучилася до створення поп-рок гурту, де була вокалісткою та співавтором. Разом із гуртом написала та записала 2 альбоми.

Сольну музичну кар'єру Анна розпочала у 2014 році з проекту Анна Казка. В результаті співпраці з київською студією Ginkul Sound Production було випущено 5 синглів, що знайшли своє місце в ефірі декількох українських радіостанцій. В той же час (2014-2016 рр.) Анна вела авторську музичну програму на радіо.

2016-2018 рр. стали роками перерви в активній діяльності через серйозні проблеми із голосом. Проте, цей час Анна присвятила себе студійній роботі, пошуку свого індивідуального звучання. За 2 роки в домашній студії було написано багато авторської музики, що Анна сама заранжувала та записала. Це був новий, інший звук, нове послання. Незабаром з'явилося і нове ім'я ANNAKA і перші офіційні релізи виконавиці.

Дискографія

Annaka
Запали (Single)

Новини

15.10.2019

Глибока екзистенціальна лірика, мелодія, що то ллється, немов колискова, то вибухає етнічними мотивами, ніжне фортепіано...і біт від future bass! Важко уявити? Варто просто почути, як воно все співіснує, в дебютному синглі “Запали” від ANNAKA!

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency