Рус

НАТАЛІЯ БУЧИНСЬКА

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

НАТАЛІЯ БУЧИНСЬКА

Народилася 28 квітня 1977 року у місті Львів, пізніше сім'я переїхала до Тернополя. Наталія Бучинська співала в шкільному хорі, закінчила музичну школу та планувала отримати повну музичну освіту. Але в Тернополі не було для цього можливостей і Наталія вступила до Тернопільської академії народного господарства, продовжуючи при цьому займатися музикою. У 1995 році перемогла на конкурсі «Міс Академія». 18 лютого 1995 року перемогла на відбірковому турі фестивалю «Червона Рута». Після «Червоної Рути» Наталія виступала на десятках фестивалів, серед яких були «Перлини сезону» та «Пісенний вернісаж 95-98 . У 1998 році завоювала Гран-Прі президента України  "Пісенного вернісажу", а її пісня «У наметі» була названа «Піснею року». Наталію запропонували стати солісткою Державного ансамблю пісні і танцю МВС України.
У 2004 році закінчила Академію МВС України. Наталія - майор МВС України. За перемогу на «Пісенному Вернісажі» в 1999 році, Наталія з рук міністра МВС отримала ключі від однокімнатної квартири, а від Президента - звання Заслуженої артистки України.
Визнання слухачів отримали творчі дуети Наталії Бучинської з Олександром Малініним ( «Давай спробуємо повернути»), Володимиром Гришком ( «Біжать року»), Михайлом Поплавським ( «Моя Україна»), Дмитром Гордоном ( «Перше кохання»).
У 2003 році Наталія здійснила поїздку в Косово.
У 2004 році Наталія Бучинська отримала звання Народної артистки України і стала наймолодшою володаркою цього звання в історії України. У 2006 році вона отримує нагороду в Всеукраїнському рейтингу «Бренд року-2005» в номінації «Народне визнання». А пісні «Україна», «Дівчина-весна» та «Ой, у вишневому саду» увійшли в число кращих пісень року Україна. Є лауреатом ордена Святої великомучениці Варвари за благодійну діяльність.
Наталія Бучинська дала понад дві тисячі концертів. В її репертуарі - понад 300 пісень і не тільки українською та російською мовою, а також англійською, французькою, польською, італійською, іспанською та російською. У числі авторів пісень - Ніколо, Юрій Рибчинський, Володимир Матецький, Руслан Квінта та Любаша. До речі, спеціально для цього альбому Любаша вперше написала українську пісню.
Народна артистка впевнено йде вперед, не зупиняється на досягнутому, працює над собою, розвивається, продовжує розкривати свій талант, щоб дарувати красиві, ніжні, ліричні пісні!

 

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency