Рус

*LATEXFAUNA*

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

*LATEXFAUNA*

Троє учасників гурту — Дмитро Зезюлін, Костянтин Левицький та Олександр Димань — грали разом у студентському музичному колективі з першого курсу в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.Після закінчення університету припинили музичний проект, але за п'ять років вирішили створити новий гурт, обравши «яскраву» та оригінальну («щоб гуглилась») назву Latexfauna.

Початкову увагу до творчості гурту привернула трансляція синглу «Аяхуаска» в програмі «Утренняя порка» на радіо «Аристократи». За словами Зезюліна, на цю пісню вони зробили дев'ять різних аранжувань допоки Олександр Димань не запропонував біт із джембе, який вони використали в остаточній версії.

На перший же виступ гурту на Радіо «Сковорода» прийшло близько 600 людей. Сценічний дебют гурту відбувся 2016 року на фестивалі «Республіка».У жовтні 2016 року у київському клубі Mezzanine відбувся перший сольний концерт. На той час в репертуарі гурту було лише шість пісень.

У червні 2017 року гурт підписав контракт із лейблом Moon Records.

Гурт регулярно публікує свою творчість у вигляді окремих синглів по мірі їх написання, запису і зведення. Автором обкладинок синглів є Дмитро Зезюлін.Вихід першого альбому відбувся у травні 2018 року. Живий виступ з презентацією платівки відбувся 16 травня у київському клубі Atlas.

Состав группы:

Max Greben - drums
Sasha Dyman - bass
Dima Zezyulin – vocal, lyrics 
Kostya Levytsky – guitar
Sasha Mylnikov - keyboard

Відео

*LATEXFAUNA* SURFER
*LATEXFAUNA* Helios
*LATEXFAUNA* LIME
*LATEXFAUNA* Evpatoria
*LATEXFAUNA* Альбом LATEXFAUNA – AJAHUASKA на виниле
*LATEXFAUNA* Arktika
*LATEXFAUNA* Baunty
*LATEXFAUNA* CHERKASCHYNA
*LATEXFAUNA* Masandra

Новини

4.09.2023

Київський інді-поп гурт став першим в Україні колективом, який запустив свій профіль на OnlyFans. Таким чином гурт хоче збирати більше коштів на підтримку ЗСУ. Зароблене гурт буде направляти на закупівлю дронів. Вартість підписки на унікальний контент від Latexfauna - всього 10 доларів.

30.09.2022

Відомий українській інді-гурт презентує довгоочікуваний другий лонгплей до пам’яті Богдана Уцехи.

На тому етапі розвитку, де зараз перебуває гурт Latexfauna прийнято багато говорити про «кризу другого альбому». Свіженькі зірки, що цілили навмання та потрапили саме в ціль в цей момент швидко втрачають легкість та шарм. Тепер вони мають болісно шукати спосіб, як водночас виправдати сподівання, здивувати чимось новим та взяти нову планку якості. Все, всюди та одразу. Зазвичай вдається лише щось одне.

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency