Рус

77CHASOFF

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

77CHASOFF

Український музичний гурт 77CHASOFF працює у жанрі «Мелодійний поп-рок». Колектив утворився у 2014 році за ініціативи Олександра Боєва та за допомогою Андрія Логачова.

Олександр Боєв – музикант, який співпрацював з багатьма студіями та діячами шоу-бізнесу, серед яких Студия «Квартал 95», продюсери Дмитрий Климашенко та Юрий Фалёса, телеведучий та шоумен Дядя Жора, музикант, радіоведучий Сергей Кузин, та багато співаків, які мають у репертуарі пісні його авторства (Сергей КузинАлина ГросуМихаил Брунский, співачка Mary, гурти Бигуди - шоу, Інше небо та Fаlling Up). Також, Олександром були написані тексти до пісень таких виконавців , як

Тина КарольАлсу, гурт Горячий шоколадАнна СедоковаGallinaКирилл Туриченко та багатьох інших.

Андрій Логачов – колишній барабанщик відомого бориспільського гурту

Ranaridibunda,  який протягом 10 років об’їздив всю Україну з концертами, а потім співпрацював з Максимом Дьоміним – музикантом світового рівня та учнем легендарного Дома Фамуларо (DomFamularo).

До складу гурту 77CHASOFF у 2014 році також увійшли: колишній учасник рок-гурту Крылатые гітарист Сергій Бровкін, засновник синтез етно-рок-гурту ЯРРА Роман Пустирєв – мультиінструменталіст, що грає на клавішах, сопілці та навіть на індіанській флейті, який також займався саунд-продюсуванням пісень гурту 77CHASOFFдо кінця 2019, та бас-гітаристка Ніка Пустирєва.

За час свого існування гурт 77CHASOFF встиг не лише заявити про себе, як про досвідчених музикантів, а і представити слухачам свій дебютний альбом Не час, пісні якого, завдяки співпраці з рекординговою компанією

MoonRecords, вийшли на багатьох музичних платформах України та світу.

Пісні гурту також лунали в ефірі радіостанцій Перец FM, РокРадио Україна та Країна ФМ.

 

У 2017 році музичним проектом 77CHASOFF зацікавилася компанія GuGaEntertainmentGroup. Гурт брав участь у різноманітних музичних фестивалях: Старий Новий Рок у 2016 – 2017 рр. (м. Бориспіль), Тбилисоба на Андреевском спуске у 2016 – 2017 рр. (м.Київ), Фестиваль вуличної музики 2017 (м. Бориспіль), OpenPodil 2017 (м. Київ), MusicWeekendFest,

ТЦ Даринок, (м. Київ), Фестиваль Святого Миколая (м. Чигирин) та багатьох інших.

 

2018 рік для музикантів гурту 77CHASOFF розпочався з виступу на Софіївській площі перед 50 000 слухачів, які прийшли на головну ялинку країни.

Протягом року гурт працював над своїм другим альбомом, який представить найближчим часом. 

2019 рік розпочався релізами кліпів на пісні Ексклюзив та Бла-бла, а протягом року виходить ще одне музичне відео на пісню Рідна мати (Режисер В.Сизько, сценарій Боєв О.)

Жовтень запам'ятався всім презентацією альбому Не час у Києві, у Docker-G. Майже відразу після випуску першого альбому гурт приступає до роботи над записом  другого альбому.

Наприкінці 2019 року в гурті розпочинаються зміни, а саме: припинення співпраці з компанією GuGaEntertainmentIndustry, гурт покидають клавішник Пустирев Р. та басист Пустирева Н.. До складу гурту приєднуються басист Дмитро Арестов та клавішник Віктор Іванович (ZH).

 

2020 рік - початок співпраці з компанією Muscreators та з нинішнім менеджером гурту 77CHASOFF Н. Кот.

У січні 2020 пісня гурту 77CHASOFF пісня Де три тижні поспіль займає 1-шу позицію в чарті Дари Року на українській музичній радіостанції

Джем ФМ.

 У березні 2020 фронтмен гурту Олександр Боєв при підтримці

В. Каменюченко (ГИТАРИН) запускає  Challenge 220 in 2020 на своєму Ютюб канал BOEV.TOP.

         У квітні того ж року 77CHASOFF почанають зведення другого альбому під назвою стояти.

          У листопаді 2020 гурт знімає кліп на пісню Без Дати Я ( реж. та сцен. Боєв О., монтаж Віктор Іванович/В.Сизько). Реліз кліпу Без Дати/ы Я (у двох версіях – на рос. та укр.м..) відбувся наприкінці 2020.

 

На початок 2021 року гітарист Сергій Бровкін залишає гурт, а його змінює Анатолій Слободяник.

У березні гурт випускає  життестверджуючий сингл На паузі весь світ (Режисер В.Сизько , сценарій Боєв О.), як реакцію на всесвітню пандемію Covid - 2019.

Навесні цього ж року фронтмен гурту стає рекордсменом 

Книги рекордів України у номінації "220 авторських пісень, записаних та викладених на YouTube на протязі одного року (2020)".

У серпні 2021 77CHASOFF стає півфіналістом конкурсу ROCKBATTLE у  Docker -G (Київ), а вже у вересні – фіналістом Гонтафест (журі Н.Матвієнко, О.Скрипка, ведучий Ю.Горбунов).

Листопад 2021 року стає досить плідним, адже гурт проходить у фінал конкурсу ROCKBATTLE , закінчує зведення альбому стояти разом із саундпродюсером Геннадієм Пугачовим та приступає до зйомок кліпу синглу Звони, реліз якого заплановано на початок 2022 року.

Реліз другого студійного альбому стояти гурту 77CHASOFFзаплановано на 2022 рік під лейблом MoonRecords.

 

Состав группы:

Олександр Боєв – вокаліст
Віктор Іванович (ZH) – клавіші
Андрій Логачов – барабанщик
Дмитро Арестов – бас-гітара
Анатолій Слободяник – гітарист

Дискографія

Відео

77CHASOFF 77CHASOFF - Ексклюзив
77CHASOFF Backstage
77CHASOFF 77часовой Mix
77CHASOFF Бла-бла
77CHASOFF Ексклюзив
77CHASOFF Рідна мати
77CHASOFF Без даты я
77CHASOFF Без дати я
77CHASOFF На паузі весь світ | Official Video
77CHASOFF Я наближаюся
77CHASOFF Цілий день дощ

Новини

27.04.2023

Чи існує кохання? — на це питання шукають відповідь вже не одне століття. Але, здається, відповідь знайшлася і вона саме у цій пісні з назвою — Тільки залишись.

18.05.2021

Боєв Олександр, фронтмен та автор пісень гурту 77CHASOFF, увійшов до Книги Рекордів України, як перший автор та виконавець своїх пісень, який записав та виклав на YouTube канал 220 авторських пісень на протягом одного року (2020).

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency