Рус
Новости
Наступна

"ТІК" перезавантажився і вийшов на арену з літнім хітом "Лілька"

2021-07-09

Після жахів пандемії вся Україна полегшено зітхнула і опинилась в "зеленій" зоні. Саме час для легендарної групи "ТІК" перезавантажитися і вийти на арену з літнім хітом "Лілька". У цій пісні йдеться про любов і про всі принади відпустки на березі моря. Впевнені, кожному слухачеві припаде до смаку поєднання сінті-попа та запальної  гуцульської музики.

- Протягом довгого періоду нам доводилося перебувати в суцільний ізоляції, - говорить фронтмен групи "ТІК" Віктор Бронюк. - Іноді це ледь не доводило людей до депресивних станів: не було ні повноцінного спілкування, ні концертів. З іншого боку це дозволило нам перезавантажити батарейки і створити таку легку літню композицію. Кохана дівчина, море, пиво, креветки - що може зробити хлопця щасливим? Якщо дійсно любиш, тобі завжди буде добре поруч з нею. І, звичайно, ти будеш називати її не інакше, як квіточкою і лялечкою. Тому що це найпрекрасніша дівчина в твоєму житті. Тим більше, коли її ім'я - Лілія. Таку просту романтичну історію ми обернули в професійний саунд на одній з кращих студій країни.

Пісня дійсно вийшла атмосферною і по-літньому свіжою. Музиканти працювали в студії "211" Віталія Телезіна. Колаборація професійних артистів і саундпродюсерів приємно здивує українського меломана.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency