Рус
Новости
Наступна

Андрій Підлужний: музична та громадська діяльність

2021-12-17

Нещодавно Андрій Підлужний завітав до “Радіо Промінь” у новий епізод подкасту “Вікенд Нової Музики”, у якому розповів, чому почав писати пісні про війну, які навички отримав на полігоні під час зйомок кліпу “Падаючи на сніг” та дав рецепт прослуховування своїх творів.

“Пісня “Падаючи на сніг” – це відкриття нового музичного фронту”, – саме таку характеристику Андрій дає своєму останньому хіту. Музикант стверджує, що не дивлячись на свою романтичну натуру, він просто не може стояти осторонь сучасної реальності та подій, що відбуваються у нашій країні. Саме це і стало причиною створення цієї пісні та кліпу до неї.

Крім культурної діяльності Андрій Підлужний також займається просвітницькою. Організація різноманітних лекцій, їх проведення, спілкування зі студентами та курсантами – все це та навіть більше. Детальніше ознайомитися зі всіма івентами ви можете на сторінці Андрія.

Проте це тільки початок відновлення активної діяльності Андрія Підлужного, як виконавця. Як стверджує сам співак, нова пісня “Ти занадто для мене красива” вже не за горами, як і кліп до цієї пісні, який буде не просто відеосупроводом до треку, а повноцінною гарною історією.

І наостанок ми залишаємо рецепт прослуховування пісень Андрія Підлужного, який музикант хоче порадити всім слухачам:
“Лягати потрібно в ліжко, бажано, щоб ніхто не заважав, і прислухатися до
кожного подиху, до кожного стуку серця”.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency