Рус
Новости
Наступна

Breach Of Fate презентували альбом "Подих долі"

2019-07-17

Подих Долі - це альбом ужгородського рок - гурту Breath Of Fate,  куди увійшли 7 треків з різноманітною тематикою та глибоким ліричним змістом. Якісний звук, драйвовий вокал, запам'ятовуючі тексти, це все відображення музичного світу гурту та музикантів у цілому.  
Довгий час учасники бенду шукали своє звучання і намагалися максимально передати все те що відчуває кожен молодий українець, почуття закоханості, юнацькі амбіції, позитив та віра в свої мрії, ліричні та філософські нахили, свого роду це автобіографія молодості про основні етапи з цієї частини життя з усіма її  "плюсами" та "мінусами" . 
 Хочеться зазначити що учасник гурту, гітарист Дмитро Павловський, є лідером progressive metal band " Majesty Of Revival " відомого в Україні та за кордоном. 
 "Кожен з нас вніс свій вклад в розвиток гурту та свою маленьку історію, і об'єднавши все до купи це перелилося спочатку на папер, потім на гітару а згодом і в мікрофон на студії де й був зведений весь альбом, а пісні набули свого повного звучання" - зауважив Михайло Готра, автор текстів, вокаліст та лідер гурту.
 
 Ми раді бути частиною української рок - музики в своєму основному складі:
Михайло Готра - вокал, ритм - гітара, тексти.
Дмитро Павловський - соло - гітара, бас - гітара, бек - вокал.
Антон Рабел - барабани.
Анатолій Молнар - співавтор деяких текстів.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency