Рус
Новости
Наступна

Christmas Eve: новорічний подарунок від Oleg Novosad та SOWA

2020-12-28

Європейський формат пісні та мелодія, яку запам‘ятають всі - це новорічний трек від музичного продюсера Oleg Novosad та співачки з унікальним голосом SOWA.
"Christmas Eve" - перша спільна робота артистів, а також перший новорічний трек у здобутку кожного із виконавців.

"Я обожнюю новорічні пісні, особливо ті, що піднімають настрій та надихають творити.
У мене давно було велике бажання написати новорічну композицію англійською мовою і саме цієї зими воно здійснилося. Разом з Oleg Novosad ми приготували для Вас казкову композицію, яка буде зігрівати та дарувати святковий настрій!" - ділиться співачка SOWA.

Композиція "Christmas Eve" також особлива, адже в ній артисти вклали соціальну складову, що на їх думку є невід‘ємним елементом Новорічних та Різдвяних святкувань.
У треку звучать голоси дітей з дитячого будинку "Блогодать". Саме так Oleg Novosad та співачка SOWA цим хотіли передати дух Різдва та дати дітям з дитячого будинку реалізувати себе.

На цю композицію вже відзнята відеоробота. Кліп атмосферний та передає теплоту, добро та щирі емоції, і він точно не залишить вас байдужими.

"Я часто люблю "джемити" за фортепіано, таким чином власне і створюю мелодії. Зазвичай вони веселі, але на цей раз вийшла лірична та загадкова, тому я вирішив підспівувати певні мотиви та спробувати різні "синтезатори". Підклавши дзвоники, все стало на свої місця - народилась новорічна та різдвяна мелодія. Сподіваюсь, вона з перших нот подарує вам радість, тепло та нагадає про магію свят. Мені дуже сподобалось працювати із співачкою SOWA - легко, весело, зручно, відповідально і дуже атмосферно. В неї унікальний тембр, вона дуже працьовита та набирає обертів.Сподіваюсь на подальшу співпрацю і в нас вже є певні плани на це," - коментує Oleg Novosad.

Вам залишається лише увімкнути на повну гучність трек "Christmas Eve" та відчути, що свято наближається!

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency