Рус
Новости
Наступна

DAYTON презентував дебютний трек Namysto

2020-08-21

Український співак DAYTON ніколи не брав участі в талант-шоу і не співпрацював з іменитими продюсерами, але був пов'язаний з музикою все своє життя і це — його найсильніша пристрасть. За його словами, одна з причин, чому він вирішив займатися музикою — це було останньою обіцянкою, яку він дав певній людині.

Всю свою музику DAYTON (справжнє ім'я Вадим Куліковський) пише сам. У артиста немає музичної освіти — він самостійно освоїв гру на інструментах, написання аранжувань, програмінг, саунд-інжиніринг і т.i. А все почалося з того, що в підлітковому віці він грав та співав у рок-гурті.

— Я занадто ціную свою свободу. Кілька разів різні продюсери пропонували мені контракти, проте я завжди відмовлявся. Я віддаю перевагу свободі та партнерським відносинам на рівних. З цієї ж причини я ніколи не брав участі в талант-шоу.

DAYTON стверджує, що на його музичну творчість вплинули Kanye West, Diplo, Pharrell, Daft Punk, Gesaffelstein. Йому імпонує, що ці музиканти самі саунд-продюсують свої треки.

— Мені дуже подобається повністю формувати звучання своїх треків. І взагалі в саундпродюсуванні є свій кайф. Це ціла культура, ціла релігія, цілий світ, частиною якого я є.

Зараз у музиканта вже є три пісні та близько десятка ідей для нових. Він готує свій перший альбом.


— Я готовий представити публіці лірик-відео на мою першу пісню "Намисто". Я сам став його режиссером, а допомагала мені молода і талановита Катерина Іваницька. Це пісня про дівчину, яка належала одному впливовому чоловіку, з яким вона не була щаслива. І інколи вночі “коли місто спить”, вона “вдягала намисто” і тікала до молодого хлопця, якого вона насправді кохала. В результаті між впливовим чоловіком та цим молодим хлопцем відбулось протистояння. Ця пісня — про реальні події, що відбувались в моєму житті. Лірик-відео добре відображає цей сенс.

DAYTON розповідає, що крім музики захоплюється мотогонками — саме це надихнуло його на такий псевдонім.

— У США є місто Daytona, штат Флорида. Там проходить одна із найбільш швидкісних і смертельно небезпечних гонок в світі — Daytona 500. Мене з дитинства заворожувало звучання цього слова, що несе в собі дух смертельної небезпеки і самовідданості. І тепер я обожнюю їзду на високих швидкостях на спортивному мотоциклі під гучну музику по нічному місту. І навіть аварія на мотоциклі не змусила мене відмовитись від цього захоплення. Я вважаю, що у кожної людини в житті має бути те, заради чого вона зможе відмовитись від усього іншого.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency