Рус
Новости
Наступна

ДІЛЯ & БЄКІРОВ представили спільний проект та їх пісню «І ти знову ідеш… Зима»

2017-12-29

Представляємо вам новий спільний проект музикантів ДІЛЯ & БЄКІРОВ та їх пісню «І ти знову ідеш… Зима», яка увійде до майбутнього альбому композиторів, вихід якого заплановано на лютий місяць 2018 року.
Усеін Бєкіров – відомий музикант, джазмен - імпровізатор, що створює чудову музику за допомогою гри на фортепіано. ДІЛЯ  - композитор, автор та виконавець, за плечима якого величезний досвід у музичній сфері та експериментах. Текст пісні, написав не менш відомий діяч музичної культури - Андрій Шалімов, більш знаний за сценічним прізвищем Freel. Не дивлячись на те, що пісня досить лірична, її прослуховування навіює вам теплі емоції. Вона ніби огортає вас у м’яку ковдру зіткану із безлічі почуттів.

Наразі, музиканти ДІЛЯ & БЄКІРОВ презентують не тільки проект та пісню, а й кліп.
У відео переважають холодні відтінки, що надають композиції ще більшої глибини. Також символізмом виступають і картини - своєрідний авангард у чорно-білих кольорах.
Пісня «І ти знову ідеш… Зима», створила загадку. Загадку того, яким буде майбутній альбом. Про це слухачі дізнаються згодом, а наразі пропонуємо просто насолодитися дебютною композицією від новоствореного дуету талановитих музикантів ДІЛЯ & БЄКІРОВ. 

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency