Рус
Новости
Наступна

ДІЛЯ презентує ліричну баладу під назвою «Слушай…»

2018-08-17

Пройшло зовсім небагато часу після виходу пісні «Сьогодні», а ДІЛЯ вже поспішає порадувати прихильників новою композицією.
«Слушай….»  - саме таку назву отримав черговий  сингл від виконавця ДІЛЯ. Поетична пуер – балада, що змусить пробудитися вашу підсвідомість… Маленька казка для закоханих…
Пісня вийшла напрочуд легкою та чуттєвою. П’янка мелодія клавішних здатна створити новий світ, світ в  якому слухач зможе розчинитися, а джазові нотки додали композиції чарівного романтизму.
Сингл вийшов у двох версіях: радійній та акустичній, яка була створена разом з талановитим піаністом Усеіном Бєкіровим, за плечима якого безліч прекрасних музичних творів. Авторкою тексту стала Ірина Цілик, відома письменниця, журналіст, актриса, яка створила такий надихаючий твір.
«Слушай…»  виконана у стилі чарівної балади про кохання. Увібрав у себе ліричність та трішечки меланхолії , набула довершеності. Гра чорно – білих клавіш, наче оголює вашу душу, відкривши світу усю гаму внутрішніх емоцій та почуттів, які так старанно приховувала свідомість.

Прослухати сингл можливо по лінках:

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency