Рус
Новости
Наступна

Енергетично-екологічний відеофреш від ТІК

2017-06-16

Цього літа країна отримує енергетично-екологічний відеофреш із чергового народного хіта «Емочка» від гурту «ТІК».

На вас чекає інша реальність. Реальність, в якій будь-яка негативна ЕМОція трансформується у яскраву феєрію!

Феєрично-безбашену  екранізацію чергового народного хіта «Емочка» від кращої святкової групи України «ТІК» створила яскрава кліподіва Олена Вінярська.

Невгамовна Вінярська задіяла в зйомках не тільки лідера «ТІК» - Віктора Бронюка, а й менеджмент гурту. Та ще й як задіяла! Продюсера Олега Збаращука пофарбувала в зелений колір. І попросила відтворити дикі танці. В ролі головної героїні зняла доньку директора «ТІК» Ольги Рудніченко - Ніку. А промо-директора Дениса Путінцева взагалі перетворила в брутальну прибиральницю - такий собі перебільшено-вгодований варіант переможниці «Євробачення» Кончити Вурст в перуці від стиліста Алли Пугачової.

Ну а Віктор Бронюк відривався в атмосфері кислотного пінапу. У компанії загадкової представниці потойбічної субкультури, танцюючих трубачок-еквілібрісток, поні-єдинорога, милого малятка, райдужних американських машинок - фуд-траків, рожевих не тільки фламінго, але й баянів, зелених тортів, гігантських грибів та іншого неймовірного фетіша, обрамленого розгульною фантазією режисера. 

Все це яскраве божевілля концептуально створювалося в павільйоні «Укранімафільм», де народжувалися легендарні мультфільми «Пригоди трьох козаків», «Пригоди капітана Врунгеля», «Острів скарбів», «Доктор Айболить», «Аліса в країні чудес», «Аліса в Задзеркаллі» та інші.

«ТІК» разом з Оленою Вінярською приготували оригінальний візуально-музичний мікс під наглядом затребуваного хореографа Дениса Стульнікова. Тому «Емочка» від гурту «ТІК» обов'язково стане головним блюдом вашого літнього танцювального меню.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency