Рус
Новости
Наступна

Гурт "TREMTYSH" представив дебютний сингл "Надихаєш"

2019-02-27

Дебютний сингл «Надихаєш» від «TREMTYSH» має свою, унікальну історію створення, котра була і тернистою, і по-справжньому трепетною, адже ідея самого треку народилася ще 6 років тому.

Все розпочалось з дзвінка Мілоша Єліча (клавішник, аранжувальник «Океану Ельзи») до Дмитра Поліщука (виконавець, автор проекту «TREMTYSH») з метою співпраці, адже до того учасник «Океанів» мав нагоду познайомитись з демо-записами Дмитра.

Після зустрічі музикантів в стінах студії «Boutique 888» розпочався процес створення самої пісні, і з усіма професійними нюансами це зайняло близько 2-х місяців. Не обмежуючи себе в стилях, музичних рамках, політ фантазії нарешті привів до фінальної версії. «З музикантами такого рівня працювати мені ще не доводилось до цього. Це було дійсно круто! Просто маса безцінного для мене досвіду і я щасливий, що мені випала нагода зробити саме цей трек з Мілошем!» - ділиться враженнями  Дмитро. На дебютну роботу одразу ж і розпочались зйомки кліпу, котрий, до речі, вже можна подивитись тут:  https://www.youtube.com/watch?v=gJp2bTLYLXk.

 «Ми писали трек на одному диханні, зійшлися думками, як саме він має звучати, і досить швидко його зробили. Діма – дуже цікавий і як особистість, і як музикант. Надзвичайно талановитий і цілеспрямований, і поєднання саме цього є ключовим у становленні музиканта.  Я з задоволенням продовжу роботу з проектом “TREMTYSH” і, впевнений, разом ми зможемо зробити цікавий, якісний і, загалом, крутий альбом!» - коментує Мілош Єліч, музикант, клавішник  культового українського гурту «Океан Ельзи».

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency