Рус
Новости
Наступна

Jonych презентував пісню "П'ятниця" напередодні вихідних

2019-03-15

В пісні «П‘ятниця» Джонич і Ципа Банда вирішили дослідити і оспівати те, які у нас почуття і емоції протягом тижня. Адже наш настрій дуже тісно пов’язаний і залежний від днів тижня. Мабуть, багато хто це відчуває.

В понеділок нам дуже важко змусити себе підвестися з ліжка і йти на роботу. І навіть, якщо ми туди потрапляємо, те що ми там робимо, роботою назвати важко. У вівторок ми переважно згадаємо що було на вихідних і потихеньку вливаємося в робочій режим (але ближче до вечора). Середа - найпродуктивніший робочий день, під час якого ми можемо переробити купу справ (майже все, що мали би зробити за тиждень). Четвер ми вже працюємо з радісною посмішкою на обличчі, адже знаємо що завтра прийде довгоочікувана п’ятниця, яка поволі перетвориться на захопливі триденні вихідні. Власне, вихідні і відпочинок  - це, те, заради чого ми готові працювати весь тиждень. То ж приємних нам усім вихідних!

І поки ви насолоджуєтеся піснею, Джонич зі своєю бандою працюють над створенням відеокліпу. В якості режисерськоі команди хлопці залучили львівських митців, добре знаних за проектами Кірік Арт, а також Двісті Бойз. Ми ще не знаємо яким буде кліп, але точно нудьгувати ми не будемо.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency