Рус
Новости
Наступна

LATEXFAUNA заспівали про секс в літньому таборі в пісні "Evpatoria"

2019-04-09

Український дрім-поп гурт Latexfauna випустив нову композицію "Evpatoria". Пісня розповідає історію про перші сексуальні стосунки тінейджерів під час відпочинку у літньому таборі. Трек випущено спеціально до сольного концерту гурту, що відбудеться 12 квітня у клубі Атлас в Києві. Саунд-продюсер композиції - Антон Дерев’янко. Видавець - Moon Records.

“Це найпопсовіша і найнаївніша в хороших смислах пісня, яку ми коли-небудь робили, - розповідають музиканти. – Найбільше в ній нас тішить басова партія, адже це перший трек, де басист Лесь Димань грає слепом. А наївний синтюк і жорсткі барабани разом з нехитрим приспівом “Ла-ла-ла” створюють дуже ретроспективну картину про дитинство 80-90х років, коли підлітки як мінімум раз на рік їздили в літні табори і “дорослішали” там”, - кажуть Latexfauna.

"Evpatoria"- уже третя за ліком композиція з майбутнього альбому Latexfauna після Kosmos та Kungfu.

«Кожен хлопець знає, що таке перший раз. Це завжди трошки ганебно… - каже вокаліст Дмитро Зезюлін. – Адже все стається дуже швидко, і найгірше, що можна почути від партнерки в цій ситуації це “Оце і все?” Тому наш ліричний герой в першому куплеті признає свою слабину, але в другому куплеті відважно заходить на друге коло, бо він хоч і підліток, так все ж чоловік і любить, щоб дама була задоволена». 

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency