Рус
Новости
Наступна

Марія Бурмака святкує ювілей новою піснею "Лінія"

2020-06-16

16 червня народна артистка України Марія Бурмака святкує ювілей. У день свого народження артистка презентує пісню та відео на нову композицію “Лінія”.

Марія Бурмака: “Коли тобі виповнюється 50, хочеться підводити підсумки. Але підсумок насправді лише один. Все, що веде нас, надихає, зігріває, захищає, дає сили боротись, навіть жити і врешті залишається з нами назавжди - це любов. Це та червона лінія, про яку я співаю у пісні, і є життям. Батьки і покоління до нас, діти, друзі, кохані - коли любимо ми і люблять нас. Це і є червона лінія життя».

До відео увійшли фото різних часів починаючи з дитинства Марії та знакові кліпи співачки, серед яких “Сонцем, небом, дощем”, “Не бійся жити”, “Не забувається любов”, “Не тому”, “Пробач”, “Якби ми”, “Танцюй”, “Рибка”.

“Коли я почала розгрібати архіви, то і сміялась і плакала водночас, згадуючи кожен момент життя, кожну пісню, кожну історію, яка ставалась зі мною, - розповідає Марія. - У кліпі ви побачите фото мого дитинства, які ніхто не бачив, моїх батьків, бабусь і дідусів, коли вони були молодими. Фактично - це історія мого життя в фотографіях і кліпах. Ну а головне - це пісня, вона про любов до життя. І я впевнена, що найцікавіше попереду. А 50 - це всього лише цифра. Бо молодість - це коли душа сміється».

Пісня “Лінія” створена у співавторстві з гітаристом і автором проекту «Gypsy Lyre» Геннадієм Бондарем. Видео кліп: «Бачу М'юзік Prodaction”, режисер – Міха Хайкін, асистент режисера – Андрій Зінченко, художник-декоратор – Наталі Белі, стиль і muah – Світлана Власюк, постпродашн – Володимир Бойко, фотограф Ольга Сошенко.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency